Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru BRZ: Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Φθινόπωρο

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Subaru BRZ: Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Φθινόπωρο

ΝΕΑ

Subaru BRZ: Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Φθινόπωρο

ΝΕΑ

Η Subaru φιλοξένησε το «SubieFest» το Σαββατοκύριακο (3/4 Οκτωβρίου) και όσοι βρέθηκαν εκεί, πήραν μια πρώτη γεύση από την νέα γενιά BRZ.

Advertisement
Advertisement

Το ολοκαίνουργιο Subaru BRZ, θα κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2021.

Με μία teaser φωτογραφία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα social media, το sportive  αυτοκίνητο, της Subaru το οποίο συνεχίζει να είναι δίδυμο με το Toyota 86. Θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο Φθινόπωρο, κάτι που σημαίνει ότι θα το δούμε το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Η φωτογραφία του teaser δεν είναι τόσο αποκαλυπτική, δείχνοντας εν μέρει τον μπροστινό αριστερό τροχό (με την ζάντα των 10 ακτίνων) ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου και έναν αεραγωγό στο φτερό. Παρ ‘όλα αυτά, έχουμε μια πολύ καλή εικόνα του τι πρέπει να περιμένουμε από προηγούμενες λήψεις κατασκοπείας, που σημαίνει καθαρότερη σχεδίαση, με την μπροστινή μάσκα να είναι μεγαλύτερη και νέα φωτιστικά σώματα στα δύο άκρα.

Το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη έκδοση της πλατφόρμας, που χρησιμοποιούν τα δίδυμα 86 / BRZ, η οποία φαίνεται να διατηρεί την ίδια πίσω ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Η ισχύς μπορεί να προέρχεται από τα υπερτροφοδοτούμενα τετρακύλινδρα μοτέρ 2,4 λίτρων της Subaru (από τα Ascent και Legacy). Αυτός ο κινητήρας αποδίδει 260 ίππους και 376 Nm ροπής και μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Στα μοντέλα STi, τα μοτέρ θα φτάσουν έως και 300 ίππους.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Επετειακή έκδοση για το Subaru BRZ

Έρχονται οι νέες γενιές των Subaru BRZ και Toyota GT86

Advertisement

Έρχεται ο αντικαταστάτης του κουπέ Subaru BRZ