Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το Subaru BRZ

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή έκδοση για το Subaru BRZ

ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση για το Subaru BRZ

ΝΕΑ

Με αφορμή την συμπλήρωση επτά ετών από την άφιξη του εξαιρετικά οδηγοκεντρικού Subaru BRZ στην ισπανική αγορά η τοπική αντιπροσωπία δημιούργησε μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να πληθαίνουν οι ευχάριστες φήμες που θέλουν να έχει δοθεί το πράσινο φως για την διαδοχή του διδύμου Subaru BRZ και Toyota GT86 όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει μειωθεί το ενδιαφέρον για την παρούσα γενιά του μοντέλου που έχει υμνηθεί για τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα.

Η Subaru συνηθίζει να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της όπως πρόσφατα το WRX STI Final Edition και φαίνεται πως το παράδειγμά της αποφάσισε να ακολουθήσει και η αντιπροσωπία της Ισπανίας η οποία δημιούργησε την έκδοση BRZ Special Edition με την ευκαιρία συμπλήρωσης επτά χρόνων από την κυκλοφορία του μοντέλου στην τοπική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Τα αυτοκίνητα που θα διατεθούν θα είναι μόλις 20 και καθένα από αυτά θα έχει ορισμένες αποκλειστικές αισθητικές επεμβάσεις καθώς και αναβαθμισμένο εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων λοιπόν τα BRZ Special Edition θα διαθέτουν μαύρες ζάντες 17 ιντσών ενώ σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση είναι βαμμένα τα καλύμματα των καθρεπτών, η κεραία και η πίσω αεροτομή.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του εσωτερικού είναι η διχρωμία καθώς και ο συνδυασμός κανονικού δέρματος με αλκαντάρα. Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρχει κάποια μηχανική αναβάθμιση πράγμα που σημαίνει πως ο δίλιτρος μπόξερ κινητήρας παραμένει στους 200 ίππους οι οποίοι φθάνουν στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων.