Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται ο αντικαταστάτης του κουπέ Subaru BRZ

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται ο αντικαταστάτης του κουπέ Subaru BRZ

ΝΕΑ

Έρχεται ο αντικαταστάτης του κουπέ Subaru BRZ

ΝΕΑ

Ευχάριστα νέα για τους φίλους των σπορ μοντέλων καθώς επίσημες πηγές της Subaru βεβαιώνουν την εξέλιξη του νέου BRZ.

Advertisement
Advertisement

Μετά τις φήμες πως η συνεργασία των Toyota και Subaru επάνω στα GT 86 και BRZ δεν θα επαναληφθεί νέες πληροφορίες από το εσωτερικό των δύο εταιριών δείχνουν πως τελικά θα υπάρξει συνέχεια των εξαιρετικών δίδυμων ιαπωνικών κουπέ.

Η Toyota έχει ήδη εκφράσει την θέλησή της να δημιουργήσει μια πλήρη σειρά σπορ μοντέλων μέσα στα οποία θα εντάσσεται και ο αντικαταστάτης του GT 86. Από την άλλη πλευρά εκπρόσωπος της Subaru USA διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν την εταιρία να τερματίζει το BRZ μετά το τέλος του κύκλου ζωής της παρούσας γενιάς δηλώνοντας μάλιστα πως ήδη έχει αρχίσει η εξέλιξη του επόμενου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη καθώς τόσο η Toyota όσο και η Subaru δείχνουν εμπιστοσύνη σε μια κατηγορία που σίγουρα δεν δημιουργεί εμπορικά κίνητρα αλλά όμως ενισχύει το προφίλ των εταιριών. Μάλιστα όλα δείχνουν πως μάλλον θα υπάρξει επανάληψη της συνεργασίας καθώς αυτό επιτρέπει την σημαντική μείωση του κόστους και σίγουρα διευκολύνει και τις δύο πλευρές που ήδη έχουν δημιουργήσει τις υποδομές για ένα τέτοιο προϊόν.

Από εκεί και πέρα πάντως κανείς δεν δείχνει πρόθυμος θα μοιραστεί με το κοινό κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα αλλά είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της υπάρχουσας πλατφόρμας και να υπάρχει ένας πιο δυνατός κινητήρας, κάτι που ζητήθηκε από τους περισσότερους φανατικού οπαδούς των δίδυμων κουπέ.

Advertisement