Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru BRZ: Τελευταία teaser εικόνα πριν από το λανσάρισμα

Ελλάδα 6:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru BRZ: Τελευταία teaser εικόνα πριν από το λανσάρισμα

ΝΕΑ

Subaru BRZ: Τελευταία teaser εικόνα πριν από το λανσάρισμα

ΝΕΑ

Η Subaru κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο teaser του επερχόμενου BRZ, μαζί μάλιστα με μια νέα ιστοσελίδα προκειμένου να μαθαίνετε νέα του έως ότου έρθει και επίσημα στη ζωή.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα δείχνει ένα μη καλυμμένο εμπρός φωτιστικό σώμα κάτι που υποδηλώνει ευθαρσώς πως το νέο αυτοκίνητο θα έχει ελαφρώς πιο κομψή εμφάνιση σε σχέση με την τρέχουσα γενιά. Εκτός από αυτό όμως, προς το παρόν υπάρχουν ελάχιστες νέες πληροφορίες για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο BRZ.

Η Subaru δεν έχει αποκαλύψει πολλά για το BRZ, αλλά με βάση το αδελφό Toyota GR 86 μπορούμε να κάνουμε κάποιες ασφαλείς υποθέσεις. Πηγές αποκαλύπτουν πως το νέο BRZ θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα TNGA που προέρχεται από την Toyota, θα είναι πισωκίνητο και θα διατίθεται στάνταρ με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή προαιρετικά με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά στον κινητήρα τώρα που θα κινεί το νέο BRZ, τίποτα δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη, ενώ οι φήμες οργιάζουν. Παρόλο που τα σημερινά BRZ και GT 86 που ξέρουμε χρησιμοποιούν έναν ατμοσφαιρικό 4κύλινδρο και επίπεδο βενζινοκινητήρα στα σπλάχνα τους, είναι πολύ πιθανό το νέο σπορ αυτοκίνητο να χρησιμοποιήσει πλέον τον turbo βενζινοκινητήρα 2,4 λίτρων της Subaru.

Σε ότι αφορά την απόδοση, να περιμένετε ισχύ γύρω στους 265 ίππους. Ένας ηπιότερα ρυθμισμένος κινητήρας βέβαια υπάρχει και παράγει σήμερα 252 ίππους, στο SUV της Subaru. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για περισσότερα πικάντικα νέα γύρω από το νέας γενιάς σπορ κουπέ της ιαπωνικής φίρμας. Το επίσημο λανσάρισμα λογικά δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί λύνοντας μας τις όποιες απορίες έχουμε μέχρι τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Advertisement

Subaru BRZ: Στις 18 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια

Επετειακή έκδοση για το Subaru BRZ

Advertisement

Πράσινο φως στην διαδοχή των Toyota GT86 και Subaru BRZ