Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru BRZ: Στις 18 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru BRZ: Στις 18 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια

ΝΕΑ

Subaru BRZ: Στις 18 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια

ΝΕΑ

Η δεύτερη γενιά του πισωκίνητου coupe BRZ από τη Subaru, αναμένεται να έχει μεγαλύτερη απόδοση από τον κινητήρα, μαζί με νέα αισθητικά στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru επιβεβαίωσε επίσημα ότι η δεύτερη γενιά του sport coupe BRZ θα παρουσιαστεί στις 18 Νοεμβρίου.

Μια teaser εικόνα που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Subaru μας δίνει μια ιδέα ​από το σχεδιασμό των νέων ζαντών αλουμινίου 10 ακτίνων του αυτοκινήτου. Το πρωτότυπο της επόμενης γενιάς BRZ ωστόσο, το είχαμε δει σε «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, νωρίτερα φέτος και πήραμε μια πρώτη γεύση αναφορικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο BRZ σε επίπεδο στυλ και κατανομής όγκων. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η απόδοση της ισχύος θα είναι πλέον 255 PS από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα. Όπως και το προκάτοχο, έτσι και αυτό, θα είναι μηχανικά -πιθανώς και οπτικά- ίδιο με ένα μοντέλο Toyota, το οποίο αναμένεται να ονομάζεται GR86. Ωστόσο, από την Toyota δεν έχει υπάρξει ενημέρωση αναφορικά με το χρόνο των αποκαλυπτηρίων του νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι η γνωστή καμπύλη σιλουέτα του BRZ που αποτελεί τη βάση για το στυλ του αυτοκινήτου επόμενης γενιάς, αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η μπροστινή μάσκα έχει διευρυνθεί σημαντικά και ότι υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα  τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, ωστόσο, ο BRZ και το «αδελφό» GR86 θα χρησιμοποιήσουν έναν κινητήρα από την τρέχουσα γκάμα της Subaru, πιθανότατα τον τετρακύλινδρο κινητήρα μπόξερ 2,4 λίτρων που βρέθηκε στην αγορά των ΗΠΑ με το SUV, Ascent. Η παραγωγή των 255 ίππων αντιπροσωπεύει μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τους 200 ίππους που προσφέρει ο κινητήρας της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Με 400 άλογα οι νέοι turbo boxer κινητήρες της Subaru

Οι πρώτες ψηφιακές εικόνες της Toyota GR86

Advertisement

To υβριδικό Subaru Forester e-Boxer και σε έκδοση Adventure (Τιμές)