Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο «σφυρί» το Airstream του… Αντιπαριώτη Tom Hanks

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο «σφυρί» το Airstream του… Αντιπαριώτη Tom Hanks

ΝΕΑ

Στο «σφυρί» το Airstream του… Αντιπαριώτη Tom Hanks

ΝΕΑ

Με το βιογραφικό του να αριθμεί δεκάδες ταξίδια, το εντυπωσιακό τροχόσπιτο του Tom Hanks αποτελεί έναν ζωντανό τόπο αναμνήσεων, πασπαλισμένο με χολυγουντιανή χρυσόσκονη.

Advertisement
Advertisement

Δεν λέει να ξεκολλήσει από την Αντίπαρο ο Χολυγουντιανός σταρ Tom Hanks, ο οποίος κάθε καλοκαίρι «ναυαγεί» στο Κυκλαδονήσι, παρέα με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Rita Wilson.

O Tom Hanks  δεν διαμένει… οπουδήποτε, αλλά σε μια εντυπωσιακή βίλα, με όλα τα κομφόρ και φυσικά με μια εντυπωσιακή βεράντα, από όπου μπορεί και ατενίζει το απέραντο γαλάζιο.

Το «αγκυροβόλι» στην Αντίπαρο, πέρα από απόδειξη για την αγάπη που τρέφει για τη χώρα μας, καταδεικνύει και τις νέες συνήθειες του ηθοποιού. Διανύοντας το 65ο έτος της ηλικίας του, έχει αποφασίσει να μετριάσει τις συμμετοχές του σε κινηματογραφικές παραγωγές και να απολαύσει μερικές στιγμές γαλήνης, μακριά από όλους και από όλα.

Advertisement
Advertisement

Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να διατηρεί στην κατοχή του το πολυτελές τροχόσπιτο στο οποίο διανυκτέρευε όταν ταξίδευε μακριά από το σπίτι του, για τις ανάγκες των γυρισμάτων ταινιών.

Φυσικά δεν μιλάμε για οποιοδήποτε τροχόσπιτο, αλλά για τα δημοφιλή Airstream Model 3  Limited Excella με έτος κατασκευής το 1992 που θα βγει στο «σφυρί» στις 13 Αυγούστου από τον οίκο δημοπρασιών Bonhams. Ενδιαφέρεστε; Το ποσό που εκτιμάται πως θα χρειαστεί να εκταμιεύσετε κυμαίνεται μεταξύ 150.000 και 250.000 δολάρια (127.000 – 212.600 ευρώ).

Advertisement

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Bonhams, ο Tom Hanks παρήγγειλε το υπό δημοπράτηση τροχόσπιτο το 1993, διαμορφώνοντάς το βάσει των δικών του «θέλω». Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις το παρέλαβε, το Airstream εξοπλιζόταν αποκλειστικά με κουζίνα και μπάνιο, με τον ηθοποιό να το «ντύνει» με τα δικά του έπιπλα.

Advertisement

Κάπως έτσι προστέθηκε ένα κρεβάτι και διαμορφώθηκε ένα κομψό σαλόνι με καναπέδες, ηλεκτρικό τζάκι, και φυσικά μια τραπεζαρία όπου απολάμβανε τα γεύματα με την παρέα του. Μια κούπα-ενθύμιο από την Apollo 13, υπογεγραμμένη από τους συμπρωταγωνιστές του Gary Sinise, Bill Paxton και Kevin Bacon διατηρεί τις μνήμες δόξας του Tom Hanks ζωντανές, όταν ο ίδιος έχει βάλει τη δική του υπογραφή στην πόρτα δίπλα από την τουαλέτα, αλλά και πάνω στο air-condition.

Πέρα από τις παραπάνω λεπτομέρειες, ο νέος ιδιοκτήτης του Airstream θα εκτιμήσει και τα αυτοκόλλητα στο εξωτερικό που συνδέονται με τις τοποθεσίες στις οποίες ταξίδεψε ο Hanks, με συνοδοιπόρο του το Airstream Model 3  Limited Excella.

Σημειωτέον ότι το παρθενικό ταξίδι αφορούσε την ταινία Sleepless in the Seattle (1993), για να ακολουθήσουν τουλάχιστον 17 ακόμα οδοιπορικά, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τις ταινίες Apollo 13, Forrest Gump, Philadelphia, Catch me if you can, Castway, The Polar Express και Sully. Το τελευταίο ταξίδι του τροχόσπιτου ήταν για τις ανάγκες της ταινίας “The Circle” (1997).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε δημοπρασία η θρυλική Corvette Callaway Sledgehammer (+video)
Σε δημοπρασία μια άγνωστη και περίεργη Porsche
Η Mercedes 190E Cosworth του Ayrton Senna ξεπουλήθηκε για… ψωροδεκάρες