Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Μόναχο, το νέο Renault Scenic E-Tech

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Μόναχο, το νέο Renault Scenic E-Tech

ΝΕΑ

Στο Μόναχο, το νέο Renault Scenic E-Tech

ΝΕΑ

Η Renault, ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα το καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Scenic E-Tech στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, ήταν το Megane Scenic, ένα πιο προσιτό πολυχρηστικό μοντέλο που η Renault παρουσίασε το 1996 και βασιζόταν στο πάτωμα του τότε Megane. Στο πέρασμα των ετών, έκτοτε, το μοντέλο μετονομάστηκε απλώς σε Scenic, έχασε την αρχική φιλοσοφία κατασκευής του αλλά όχι τον χαρακτήρα του.

Το 2016 εμφανίστηκε η τέταρτη γενιά του αλλά η μειωμένη ζήτηση γι’ αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της Renault να «τραβήξουν την πρίζα» και να σταματήσουν την παραγωγή του το 2022.

Advertisement
Advertisement

Όμως χάρη στην ηλεκτροκίνηση, το μοντέλο ξαναμπήκε στην πρίζα, κυριολεκτικά αυτή τη φορά. Το νέο Scenic E-Tech Electric, όπως ονομάζεται, εξελίχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα υπάρχει στο περίπτερο της Renault στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία, το καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από αυτό, η Renault θα παρουσιάσει και το νέο Grand Kangoo, δηλαδή την επιμηκυσμένη έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου. Αυτή δημιουργήθηκε για να προσφέρει μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και πρακτικότητα στους επιβάτες του ή στον επαγγελματία.

Advertisement

Τέλος, εκτός από τα νέα και υπάρχοντα μοντέλα της εντός του χώρου της έκθεσης, η Renault θα δημιουργήσει ακόμα ένα περίπτερο το οποίο θα εγκατασταθεί στην πλατεία Odeonsplatz.

Advertisement

Η ονομασία του είναι «electro pop rnlt» και θα είναι ελεύθερη η είσοδος του κοινού σε αυτό. Στο συγκεκριμένο περίπτερο, η Renault θα παρουσιάζει στους επισκέπτες του τις καινοτομίες και τα επιμέρους συστήματα των Scenic E-Tech electric, Rafale, Espace και Austral.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To νέο Renault Scenic περνά σε άλλη διάσταση
Οι τιμές του νέου Renault Clio
Ποιός διάσημος συνθέτης «γράφει» τον ήχο των ηλεκτρικών Renault;