Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Στο δρόμο το νέο ηλεκτρικό Volkswagen

Ελλάδα 19:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο δρόμο το νέο ηλεκτρικό Volkswagen

Mobility

Στο δρόμο το νέο ηλεκτρικό Volkswagen

Mobility

Το νέο ηλεκτρικό σεντάν της οικογένειας ID, θα έρθει να πάρει τη θέση του στην κορυφή της γκάμα της Volkswagen με το όνομα ID.7.

Advertisement
Advertisement

Η επιβεβαίωση του ονόματος, έγινε σχεδόν «από σπόντα» μέσα από το Linkedin, από υψηλόβαθμο στέλεχος της VW.

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Ralf Brandstatter τοποθετήθηκε στην ηγεσία της Volkswagen, όταν ήταν ο Herbert Diess στην κορυφαία θέση του Ομίλου. Στον Brandstatter ανατέθηκε η διεύθυνση των επιχειρήσεων του Ομίλου VW στην Κίνα, όπου βρίσκεται ακόμα, έχοντας μια γενικότερη εποπτεία της εξέλιξης των νέων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Με μια ανάρτησή του στο Linkedin, ο Brandstatter επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων, πως το όνομα του νέου μεγάλου ηλεκτρικού μοντέλου που θα δούμε σε λίγο καιρό να φιγουράρει στην κορυφή της οικογένειας των ID, θα είναι το ID.7. Το μεγαλύτερο μοντέλο στην οικογένεια των ID, αναμένεται να έχει πολλά αισθητικά στοιχεία από το πρωτότυπο ID.Aero που έχουμε στις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το στέλεχος της Volkswagen, η κινεζική αγορά «είναι η πιο συναρπαστική στον κόσμο» λόγω όλων όσων έχουν συμβεί εκεί τα τελευταία τρία χρόνια. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο η οποία επικεντρώνεται στην ηλεκτρική αλλαγή για προσωπική κινητικότητα. Ο Brandstatter είπε ότι ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα που πουλιούνται, είναι plug-in υβριδικό, ηλεκτρικό ή υδρογονοκίνητο. Αυτό αναμένεται να αλλάξει μέσα στο 2023, όπου η αναλογία θα είναι 1 στα 3.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η VW eτοιμάζει crossover έκδοση του ID.3
Δοκιμή: Volkswagen ID.5 Pro Performance
Euro NCAP: Πεντάστερος και ο Νοέμβριος (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement