Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η VW eτοιμάζει crossover έκδοση του ID.3

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η VW eτοιμάζει crossover έκδοση του ID.3

Mobility

Η VW eτοιμάζει crossover έκδοση του ID.3

Mobility

Η επιτυχία του μοντέλου αλλά και η θετική διάθεση του αγοραστικού κοινού για τα υπερυψωμένα μοντέλα, όπως φαίνεται στο άμεσο μέλλον θα «παντρευτούν» σε μια νέα έκδοση του ηλεκτρικού VW ID.3.

Advertisement
Advertisement

Μια crossover έκδοση του δημοφιλούς ηλεκτρικού hatchback ID.3 ετοιμάζει η Volkswagen, καθώς η γερμανική εταιρεία θέλει εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα των μικρών SUV.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Thomas Schafer σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μέσο της Βρετανίας, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς στην εξέλιξη ενός compact SUV με βάση το ID.3. Με δεδομένο το ότι αυτή τη στιγμή το μικρότερο μοντέλου του είδους στη γκάμα της εταιρείας είναι το ID.4, η Volkswagen θα κάνει εύλογα το άνοιγμα στο αγοραστικό κοινό με μια μικρότερη αντίστοιχη πρόταση.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα, ο Schafer έκανε λόγο για δύο «βασικά» ηλεκτρικά που πρόκειται σχετικά σύντομα να βάλει η Volkswagen στη γκάμα της. Μιλάμε για δύο ηλεκτρικά μοντέλα που θα έχουν τις διαστάσεις των σημερινών Polo και T-Cross, ενώ τιμολογιακά θα τοποθετηθούν κοντά στα 23.000 ευρώ, προσφέροντας έτσι προσιτές ηλεκτροκίνητες προτάσεις στην αγορά.

Τα μοντέλα αυτά, είναι ανάμεσα στα 10 νέα ηλεκτρικά που έχει ανακοινώσει η εταιρεία πως θα παρουσιάσει έως το 2026, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις να προσφέρει στις αγορές την πλέον πλούσια σε αριθμό μοντέλων, γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων. Αναπόφευκτα, αυτό θα σημαίνει ότι ορισμένα πολύ δημοφιλή μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, θα καταργηθούν ενώ και οι επιλογές πέραν των αμιγώς ηλεκτρικών στη γκάμα της μάρκας, θα περιοριστούν σημαντικά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Cupra Born 58 kWh 204 PS vs VW Golf GTE
VW ID. Life: Το ηλεκτρικό Polo παίρνει και… ψησταριά! (+video)
Volkswagen ID.3: Οι 10 λόγοι για να το σκεφτείς σοβαρά

Advertisement

 

 

 

Advertisement