Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις 24 Αυγούστου η νέα Bugatti των 5 εκατομμυρίων

Ελλάδα 4:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις 24 Αυγούστου η νέα Bugatti των 5 εκατομμυρίων

ΝΕΑ

Στις 24 Αυγούστου η νέα Bugatti των 5 εκατομμυρίων

ΝΕΑ

Με επίσημη ανακοίνωση της Bugatti έγινε γνωστό ότι η νέα, super ειδική έκδοση της Chiron που θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 μονάδες και θα έχει κόστος 5 εκατομμυρίων ευρώ, θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 24 Αυγούστου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

H νέα super Bugatti θα ονομαστεί Chiron Divo και θα είναι μια ακόμη πιο μοναδική έκδοση της έτσι κι αλλιώς κορυφαίας δημιουργίας της γαλλικής φίρμας.

Η ονομασία της προέρχεται από τον Γάλλο οδηγό αγώνων Albert Divo, ο οποίος κέρδισε τον περίφημο αγώνα του Targa Florio δύο φορές για την Bugatti στα τέλη της δεκαετίας του 1920.

Ανάμεσα στα λίγα στοιχεία της που γνωρίζουμε σήμερα, η νέα Bugatti Chiron Divo θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 μονάδες, θα έχει ένα πιο hardcore στήσιμο και έναν γενικότερα πιο δυναμικό χαρακτήρα σε σχέση με την «απλή» Chiron (πιο ελαφριά, ακόμη πιο άκαμπτη και με καταιγιστικές επιδόσεις), ενώ το κόστος κάθε μιας Divo θα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς φόρους (!), όταν η Chiron σήμερα κοστίζει από 2,65 εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη του νέου εξωτικού υπεραυτοκινήτου της Bugatti θα γίνει στις 24 Αυγούστου κατά τη διάρκεια του «The Quail-A Motorsports Gathering) στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. και πλέον, όλοι περιμένουμε να δούμε το πως θα είναι η πραγματικά μοναδική νέα αυτή έκδοση της Chiron.

Divo 640