Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στις 17 Απριλίου αποκαλύπτεται το νέο μικρό SUV της Hyundai

Ελλάδα 8:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στις 17 Απριλίου αποκαλύπτεται το νέο μικρό SUV της Hyundai

ΝΕΑ

Στις 17 Απριλίου αποκαλύπτεται το νέο μικρό SUV της Hyundai

ΝΕΑ

Η Hyundai θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες το νέο μικρό της SUV με τον κωδικό Venue, το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από το Kona.

Advertisement
Advertisement

 

Με πλάτος 4.165 mm και πλάτος 1.800 mm, το funky Kona δεν είναι ακριβώς το μεγαλύτερο SUV στον κόσμο. Όπως αποδεικνύεται, η Hyundai πιστεύει ότι υπάρχει χώρος στη γκάμα για ένα ακόμη μικρότερο μοντέλο προκειμένου να τροφοδοτήσει περαιτέρω την ακόρεστη όρεξη που έχουν οι καταναλωτές για τα SUV, ίσως γι ‘αυτό το λόγο η κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου κάτω από το Kona αναμένεται να κατακλυστεί. Η αποκάλυψη πάντως του νέου Hyundai δεν αργεί πολύ…

Advertisement
Advertisement

Μετά το αρχικό teaser που αναγγέλλει το όνομα “Venue”, η Hyundai έδωσε μερικές ακόμα εικόνες του SUV μικρού μεγέθους. Αν και αυτά τα σκίτσα του εξωτερικού θα μπορούσαν να σας δελεάσουν για να πιστέψετε ότι το όχημα θα έχει ένα τρίθυρο στυλ αμαξώματος, το σενάριο αυτό φαίνεται απίθανο. Αν δεν πρόκειται για σπορ αυτοκίνητο, η ζήτηση για τρίθυρα μοντέλα έχει σημειώσει πτώση τα τελευταία χρόνια, γι ‘αυτό τα περισσότερα νέα μοντέλα και δη τα SUV διατίθενται με πέντε πόρτες.

Όπως και με το προαναφερθέν Kona, το στυλ του Venue δεν χαρακτηρίζεται συμβατικό. Από τη ρύθμιση των προβολέων δύο επιπέδων έως την περίπλοκη μπροστινή μάσκα, το νέο μοντέλο θα ξεχωρίζει σίγουρα χάρη στον ασυνήθιστο σχεδιασμό του. Στο πίσω μέρος, το σκίτσο φαίνεται να δείχνει το μικροσκοπικό SUV με πόρτες σαν τις αντίστοιχες του MINI Clubman, αλλά ούτε αυτό προφανώς πρόκειται να συμβεί, καθώς περιμένουμε μια κανονική πέμπτη πόρτα στο αυτοκίνητο παραγωγής.

Ενώ το εξωτερικό τμήμα φαντάζει εκκεντρικό, η καμπίνα είναι τόσο παραδοσιακή όσο έχουμε συνηθίσει από την Κορεάτικη φίρμα. Είμαστε ευτυχείς που η Hyundai έχει κάνει την προσπάθεια να διαφοροποιήσει την εμφάνιση του ταμπλό σε σχέση με το Kona ενώ θα παρατηρήσετε έναν καταπληκτικό χώρο αποθήκευσης ακριβώς πάνω από το ντουλαπάκι για μια ομπρέλα. Η οθόνη ψυχαγωγίας δεν ξεχωρίζει όσο στο Kona, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων δείχνει σαφώς τη διαθεσιμότητα ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Παρατηρούμε επίσης ότι το μεγάλο καντράν στη μέση έχει μια ενσωματωμένη οθόνη για το HVAC ενώ είναι πιθανό να υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσαρμόσετε το εσωτερικό με διαφορετικά χρώματα σε ταμπλό και κεντρική κονσόλα.

Advertisement

Θα μάθουμε τα πάντα για το Hyundai Venue του 2020, στις 17 Απριλίου, όταν το μικρό SUV θα κάνει πρεμιέρα στο Auto Show της Νέας Υόρκης.

Advertisement