Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην πόρτα της εξόδου κορυφαία στελέχη της Ferrari

Ελλάδα 18:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην πόρτα της εξόδου κορυφαία στελέχη της Ferrari

ΝΕΑ

Στην πόρτα της εξόδου κορυφαία στελέχη της Ferrari

ΝΕΑ

Ο CEO της εταιρείας, Benedetto Vigna, προχωρά σε ριζικές ανακατατάξεις, με στόχο να ενισχυθεί περαιτέρω η ανταγωνιστικότητα του brand.

Advertisement
Advertisement

Μόλις λίγους μήνες μετά την ανάληψη των ηνίων της Ferrari, ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας από το Μαρανέλο, Benedetto Vigna ήδη ετοιμάζει αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα.

Στο επίκεντρο του 52χρονου επιχειρηματία βρίσκονται τρία ανώτερα ανώτερα διοικητικά στελέχη της Ferrari, με την παρουσίαση των διαδόχων τους να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου.

Ξεχωριστούς δρόμους με τη Ferrari αναμένεται να ακολουθήσουν οι Nicola Boari (Brand Diversification Officer), Michael Leiters (Chief Technology Officer) και Vincenzo Regazzoni (Chief Manufacturing Officer).

Advertisement
Advertisement

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Michael, τον Nicola και τον Vincenzo για την πολύτιμη συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στην ηγεσία και την ανάπτυξη της Ferrari. Χάρη στις προσπάθειές τους είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε τις πολλές νέες ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας καθώς χτίζουμε την επόμενη εποχή της εξαιρετικής εταιρείας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari, Benedetto Vigna.

Benedetto Vigna

Το νέο διοικητικό σχήμα θα στελεχωθεί από νυν υπαλλήλους της εταιρείας, οι οποίοι θα προαχθούν, αλλά και μέσω εξωτερικών προσλήψεων που θα πραγματωθούν μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Η Ferrari θεωρεί πως οι ανακατατάξεις θα «θα προωθήσουν περαιτέρω την καινοτομία, θα βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες και θα ενδυναμώσουν τη συνεργασία τόσο στους κόλπους της εταιρείας όσο και με τους εταίρους».

Advertisement

Η ατζέντα της μάρκας από το Μαρανέλο είναι γεμάτη, δεδομένου ότι εντός του 2022 θα παρουσιαστεί το πρώτο SUV μοντέλο της, η πολυαναμενόμενη Purosangue, όπως και το πλήρως ανασχεδιασμένο (ώστε να συμμορφωθεί με τους νέους κανόνες του θεσμού) μονοθέσιο της Scuderia Ferrari για τη F1.

Εντός του 2025, τέλος, θα λανσαριστεί και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Καταστράφηκε ένα μυστηριώδες υβριδικό πρωτότυπο (+video)
Εντυπωσιάζει η Ferrari Roma της Novitec
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος, η Ferrari και η κλήση για όριο ταχύτητας