Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην «πίστα» της TAG Heuer τρέχει πλέον ο Mario Kart

Ελλάδα 22:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην «πίστα» της TAG Heuer τρέχει πλέον ο Mario Kart

ΝΕΑ

Στην «πίστα» της TAG Heuer τρέχει πλέον ο Mario Kart

ΝΕΑ

Η TAG Heuer συνεργάστηκε με τη Nintendo και παρουσίασε δύο ρολόγια- αφιερώματα στο θρυλικό arcade Mario Kart, που λόγω τιμής, δεν τα λες και «ευκαιρίες».

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή τους θα είναι περιορισμένη στα 3.250 κομμάτια και προφανώς απευθύνονται σε φανατικούς του Mario Kart, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1992.

Η TAG Heuer ένωσε τις δυνάμεις της με τον ιαπωνικό κολοσσό του gaming, τη Nintendo, για να λανσάρει ένα ζευγάρι ρολογιών περιορισμένης παραγωγής. Τα Formula 1 Chronograph και Formula 1 Chronograph Tourbillon, στις ειδικές του εκδόσεις για ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών, το Mario Kart είναι γεμάτα με αναφορές στο παιχνίδι.

Advertisement
Advertisement

Τα ρολόγια θα περιοριστούν σε μόλις 3.250 μονάδες, με τα 250 από αυτά, να είναι τα TAG Heuer Formula 1 x Mario Kart Limited Edition Chronograph Tourbillon που είναι και το ακριβότερο μεταξύ των δύο. Η τιμή που ανακοινώθηκε από την TAG Heuer, είναι 25.600 ευρώ για την κορυφαία έκδοση του ρολογιού. Το «ταπεινότερο» Chronograph, του οποίου η παραγωγή θα είναι οι… υπόλοιπες 3.000 μονάδες, πωλείται για 4.300 ευρώ και διαθέτει το λογότυπο Mario Kart στη μαύρη γυαλισμένη κεραμική στεφάνη του.

Και τα δύο ρολόγια διαθέτουν μαύρο δερμάτινο λουράκι με κόκκινη ραφή και επένδυση από την πλευρά που «αγκαλιάζει» τον καρπό. Στο λουράκι υπάρχει επίσης ανάγλυφο σχέδιο και στην πόρπη εμφανίζεται το χαρακτηριστικό «Μ» του Mario. Το Chronograph θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες χώρες από τις 20 Οκτωβρίου μέσω των μπουτίκ TAG Heuer και των συνεργατών λιανικής, ενώ το Chronograph Tourbillon θα πωλείται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων της εταιρείας και της ιστοσελίδας της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H TAG Heuer τιμά την εμβληματική 911 Carrera RS 2.7
TAG Heuer και Porsche παρουσίασαν ένα νέο smartwatch
Η ιστορία πίσω από την δημοπρασία ενός Mitsubishi Lancer Evo VI

 

Advertisement