Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

H TAG Heuer τιμά την εμβληματική 911 Carrera RS 2.7

Ελλάδα 19:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H TAG Heuer τιμά την εμβληματική 911 Carrera RS 2.7

Car Gadget

H TAG Heuer τιμά την εμβληματική 911 Carrera RS 2.7

Car Gadget

Η Porsche και η TAG Heuer έχουν μια ειδική συνεργασία από το 2021, στο πλαίσιο της οποίας κυκλοφόρησαν διάφορα συλλεκτικά ρολόγια που διαθέτουν χρονογράφο, ένα χαρακτηριστικό που συνδέει τα ρολόγια με την οδήγηση στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Με δύο νέους χρονογράφους περιορισμένης παραγωγής, η TAG Heuer τιμά την εμβληματική Porsche 911 Carrera RS 2,7.

Η θρυλική Porsche 911 Carrera RS 2,7 παρουσιάστηκε πριν από πέντε δεκαετίες και η νέα collection TAG Heuer Carrera x Porsche RS 2,7 Limited Edition Chronograph δημιουργήθηκε ειδικά για να αποτίσει φόρο τιμής στο εμβληματικό αυτοκίνητο. Τα δύο ρολόγια ενσωματώνουν αξιομνημόνευτα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από το θρυλικό μοντέλο της Porsche.

Τέτοια είναι τόσο ο συνδυασμός χρωμάτων αλλά και η κάσα των ρολογιών που τιμούν το εμβληματικό κλασικό αυτοκίνητο, προβάλλοντας και τις κοινές αξίες των δύο μάρκων. Η ελβετική εταιρεία παραγωγής ρολογιών πολυτελείας, δημιούργησε μια Blue Edition του ρολογιού, της οποίας η παραγωγή είναι προγραμματισμένη να περιοριστεί στα 500 κομμάτια, με μια λεπτή γυαλισμένη κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με ένα σπορ υφασμάτινο λουράκι που φέρει το λογότυπο της Porsche Carrera.

Advertisement
Advertisement

Για πιο επίσημες εμφανίσεις, το ρολόι συνοδεύεται από ένα κομψό ατσάλινο μπρασελέ. Η δεύτερη πρόταση είναι η Red Edition, που προγραμματίζεται για παραγωγή μόνο σε 250 μονάδες, με πολύτιμη κάσα κατασκευασμένη από ροζ χρυσό 18 καρατίων. Αυτή η έκδοση παρουσιάζεται με κομψό κόκκινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Αμφότερα τα ρολόγια υιοθετούν έξυπνα τα χρώματα και τα αισθητικά στοιχεία της Porsche 911, ενώ χρησιμοποιούν την ίδια αυτόματη μηχανή (Caliber Heuer 02) της TAG Heuer που προσφέρει 80 ώρες αναμονή. Τα ολοκαίνουργια ρολόγια TAG Heuer Carrera x Porsche RS 2.7 είναι ήδη διαθέσιμα με τιμές 7.750 και 23.550 ευρώ, αντίστοιχα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συναρπάζουν οι νέες Porsche Cayenne Platinum (video)
Έτοιμη η ηλεκτρική Porsche των 1.300 ίππων!
TAG Heuer και Porsche παρουσίασαν ένα νέο smartwatch

Advertisement

 

 

 

Advertisement