Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό νέο Monza από την TAG Heuer

Ελλάδα 20:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακό νέο Monza από την TAG Heuer

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό νέο Monza από την TAG Heuer

ΝΕΑ

Ο νέο χρονογράφος TAG Heuer Monza Flyback Chronometer, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην κλασική προσέγγιση που μέχρι σήμερα έκανε η σειρά των αντίστοιχων Monza της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η TAG Heuer επαναφέρει το όνομα Monza ως φόρο τιμής στην ανεξίτηλη σύνδεση μεταξύ της εταιρείας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η τελευταία πρόταση της TAG Heuer, δεν είναι βασισμένη πάνω σε ένα μοντέλο της σειράς Carrera ή σε εκείνη της Monaco. Το νέο και εξελιγμένο ρολόι ονομάζεται TAG Heuer Monza Flyback Chronometer και συνδυάζει την ελβετική ακρίβεια στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ρολογιών, με την τελευταία λέξη της τεχνολογικής καινοτομίας.

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι των ρολογιών, αξίζει να ξέρουν πως η πρώτη έκδοση Monza ρολογιού της TAG Heuer, παρουσιάστηκε το 1976 με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της F1 από τη Ferrari  την περασμένη χρονιά (1975), με οδηγούς τους Niki Lauda (που πήρε τον τίτλο των οδηγών) και Clay Regazzoni.

Τώρα η TAG Heuer επαναφέρει τo όνομα Monza σε μια μοντέρνα, πιο ζωντανή και σύγχρονη εκδοχή χρονογράφου. Εκτός από το όνομα και το τολμηρό σχεδιαστικό προφίλ, το νέο TAG Heuer Monza Flyback Chronometer, διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που σίγουρα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Advertisement

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένας χρονογράφος flyback και διαθέτει κάσα από ανθρακόνημα με διάμετρο 42 χιλιοστών. Η τιμή του νέου αυτού Monza χρονογράφου, είναι 13.500 ευρώ και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Σάρωσαν» τα diesel μοντέλα τον Δεκέμβριο!
Η Yoshimura «περιποιείται» τη Yamaha R7 σας (+video)
Τι ισχύει τελικά με τις θέσεις στάθμευσης σε πιλοτές;