ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το Ford Bronco – Το απαθανάτισε ο φακός του Newsauto

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το Ford Bronco – Το απαθανάτισε ο φακός του Newsauto

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το Ford Bronco – Το απαθανάτισε ο φακός του Newsauto

ΝΕΑ

Το αμερικάνικο τετρακίνητο… τέρας κυκλοφορεί ανάμεσά μας και προκαλεί εγκεφαλικά με τα περάσματά του. Αναμένεται να έρθουν μαζικά τέλος του έτους.

Advertisement

Το νέο μέλος της οικογένειας Ford ακούει στο όνομα Bronco και είναι ένα καθαρόαιμο 4×4 που επανέρχεται στο προσκήνιο για να… σαρώσει στο πέρασμά του. Η νέα γενιά κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα και όπως έχουμε γράψει, το περιμένουμε προς τα τέλη του έτους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα εισαχθεί μία μόνο έκδοση και ο αριθμός των αυτοκινήτων θα είναι περιορισμένος. Αυτό και μόνο το κάνει ακόμα πιο ποθητό και δεν είναι λίγοι που ήδη έχουν βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να το αποκτήσουν όταν αυτό πατήσει επί ελληνικού εδάφους.

Το αμερικάνικο 4×4 θεωρείται σύμβολο της Αμερικής και έχει αναστατώσει τους φίλους της τετρακίνησης που το περιμένουν πώς και πώς ενώ όπως προαναφέραμε σε λίγους μήνες θα βρίσκεται ανάμεσά μας.

Κυκλοφορεί ήδη ανάμεσά μας!

Advertisement

Παρ’ όλα αυτά και όπως θα δείτε, ο φακός του Newsauto το απαθανάτισε να κυκλοφορεί στην Αθήνα και όπως ήταν φυσικό τραβούσε πάνω του τα βλέμματα οδηγών και περαστικών. Άλλωστε από μία και μόνο ματιά καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό όχημα που έρχεται για να κατακτήσει καρδιές.

Να σημειώσουμε πως στην Ελλάδα αναμένουμε την έκδοση με τον twin-turbo βενζινοκινητήρα EcoBoost V6 ο οποίος έχει χωρητικότητα 2.7 λίτρα, αποδίδει μέγιστη ισχύ 335 άλογα και ροπή 563 Nm.

Από πλευράς κιβωτίου εφοδιάζεται με το γνωστό αυτόματο 10 σχέσεων  και μπορεί να κινηθεί σε κάθε είδους οδόστρωμα…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το απέραντο… πάρκινγκ του Κηφισού από ψηλά (+video)
Τα νέα της πιάτσας, 402…
Οι ταξιτζήδες οδηγούν καλύτερα από τα ρομπότ!

Advertisement