Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο T-Roc Cabriolet (+τιμές)

Ελλάδα 8:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο T-Roc Cabriolet (+τιμές)

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο T-Roc Cabriolet (+τιμές)

ΝΕΑ

Το γερμανικό SUV ανανεώθηκε πρόσφατα και στην ανοιχτή εκδοχή του και συνεχίζει την εμπορική του πορεία στη χώρα μας με φρέσκια εμφάνιση και νέες τιμές πώλησης. Το “ανοιχτό” T-Roc μπορεί να μην έχει mainstream χαρακτήρα, ωστόσο διαθέτει προσωπικότητα και απευθύνεται σε ένα ιδιαίτερο κοινό, αυτό των κάμπριο SUV.

Advertisement
Advertisement

Με δύο εκδόσεις βενζίνης διατίθεται το ανανεωμένο VW T-Roc Cabriolet, ξεκινώντας από 32.400 ευρώ για το 1.000άρη των 110 ίππων. To ιδιαίτερο SUV αγγίζει τα 36.900 ευρώ στην κορυφαία του εκδοχή 1.5 TSI 100 ίππων με αυτόματο κιβώτιο DSG και πλούσιο εξοπλισμό.

Οι αισθητικές αλλαγές στην εμφάνιση του ανοιχτού T-Roc είναι περιορισμένες και αφορούν στην επανασχεδιασμένη μάσκα, τα νέα φωτιστικά σώματα (Προαιρετικά είναι διαθέσιμοι και προβολείς LED Matrix) και τις… R Line πινελιές που προσδίδουν περισσότερο δυναμισμό συνολικά.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό βλέπουμε νέο τιμόνι, μαλακά υλικά στο ταμπλό, πιο σύγχρονο πίνακα οργάνων 8 ιντσών και οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων μεγέθους 9,2 ιντσών και 10,25 ιντσών. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται και οι γνωστοί από το Golf συρόμενοι διακόπτες αφής για τον έλεγχο π.χ. του συστήματος κλιματισμού.

Διαθέσιμα, μεταξύ άλλων είναι τόσο το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης IQ Drive Travel Assist που παραμένει ενεργό μέχρι τα 210 χλμ./ ώρα όσο και αυτό της αυτόματης στάθμευσης Park Assist που πλέον διαθέτει μεγαλύτερες δυνατότητες. Θυμίζουμε ότι η οροφή του T-Roc μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει αντίστοιχα με το πάτημα ενός κουμπιού μέσα σε 9 μόλις δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW: Απαντά στην Tesla με υπερσύγχρονο εργοστάσιο
Συγκριτική δοκιμή: Peugeot 2008 1.2 130 PS vs VW T-Roc 1.0 110 PS
Δοκιμή: Νέο VW Polo 1.0 TSI 95 PS