Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα δύο Lamborghini Urus του κουτιού!

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Ελλάδα δύο Lamborghini Urus του κουτιού!

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα δύο Lamborghini Urus του κουτιού!

ΝΕΑ

Το newsauto επισκέφτηκε την επίσημη αντιπροσωπεία τη Lamborghini και είδε από κοντά τα δύο Urus που ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Η αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Lamborghini στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την Trident Cars που είναι η δεύτερη παλαιότερη αντιπροσωπεία της ιταλικής φίρμας σε όλον τον κόσμο, αμέσως μετά την αντίστοιχη που έχει έδρα στο Μαϊάμι!

Να σημειώσουμε πως η Trident Cars αντιπροσωπεύει και τις μάρκες Lotus, Maserati, με την αντίστοιχη της Maserati να είναι η παλαιότερη επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας σε όλον τον κόσμο.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασαν στη χώρα μας και για πρώτη φορά, δύο νέες εκδόσεις της Lamborghini Urus. Συγκριμένα μία κίτρινη Urus Performante και μία μπλε Urus S. Και οι δύο έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την ισχύ που αγγίζει πλέον τα 666 άλογα ενώ η μεν πρώτη δίνει έμφαση στην οδική απόλαυση και η δε Urus S στην άνεση.

Advertisement
Advertisement

Ήρθαν με νταλίκα

Τα δύο ιταλικά σπορ SUV είχαμε την ευκαιρία να τα υποδεχτούμε την ώρα που έφτασαν στη χώρα μας με μία ειδικά διαμορφωμένη νταλίκα ενώ διαβάσατε σχετικό ρεπορτάζ του Newsauto που συνοδευόταν και με video.

Ο Γιώργος Λυμπεράκης είναι ο επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία της Lamborghini στην Ελλάδα

 

Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Λυμπεράκη

Advertisement

Αυτή τη φορά συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Γιώργο Λυμπεράκη εντός της αντιπροσωπίας και συζητήσαμε μαζί του για τις νέες αυτές εκδόσεις. Ο ίδιος αποκάλυψε πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε για την Lamborghini – τουλάχιστον στην Ελλάδα – όπως στοιχεία για τις νέες εκδόσεις του μοντέλου.

Δείτε το σχετικό video με τα δύο Lamborghini Urus

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η Lamborghini Urus για… πολύτεκνους;
Video: Προσπέρασε απο δεξία και ολική καταστροφή
Έρχονται και άλλες μειώσεις τιμών από την Tesla;

 

Advertisement