Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι νταλίκες που μεταφέρουν πανάκριβες Lamborghini στην Ελλάδα

Ελλάδα 7:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι νταλίκες που μεταφέρουν πανάκριβες Lamborghini στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Οι νταλίκες που μεταφέρουν πανάκριβες Lamborghini στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Με ειδικά διαμορφωμένες κλειστές αυτοκινητάμαξες μεταφέρονται πανάκριβα αυτοκίνητα από τα εργοστάσια στις αντιπροσωπείες. Δείτε την νταλίκα που μεταφέρει τα Lamborghini στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Ο πιο συνηθισμένος και διαδεδομένος τρόπος που μεταφέρονται τα καινούργια αυτοκίνητα από τα εργοστάσια είναι τα πλοία και οι νταλίκες.

Οχήματα που μετακινούνται κατά χιλιάδες και σε ειδικά διαμορφωμένα πλοία ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και φτάνουν στον τελικό τους προορισμό έπειτα από ένα μεγάλα ταξίδια που σε ορισμένες περιπτώσεις διαρκούν εβδομάδες.

Τι ισχύει όμως με τα οχήματα που κοστίζουν μία περιουσία; Πώς μεταφέρονται για παράδειγμα τα αυτοκίνητα της Lamborghini από το εργοστάσιο, στις αντιπροσωπείες και από εκεί στους πελάτες;

Advertisement
Advertisement

Μία εύλογη απορία που λύνουμε σήμερα με τις εικόνες και το video που δημοσιεύουμε.

Εκπαιδευμένος και ο οδηγός της νταλίκας

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά τα ιταλικά αυτοκίνητα μαζί με άλλα πανάκριβα μοντέλα μεταφέρονται με ειδικά διαμορφωμένες αυτοκινητάμαξες μήκους 18 μέτρων.

Οι εν λόγω φορτώνουν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων ενώ ακόμα και ο οδηγός της νταλίκας δεν είναι απλός οδηγός καθώς έχει περάσει από εκπαίδευση για να μπορεί να χειρίζεται τέτοιου είδους αυτοκίνητα.

Advertisement

Πόσοι τα οδηγούν μέχρι να παραδοθούν στον πελάτη;

Η αυτοκινητάμαξα που θα δείτε στο παρακάτω video ήρθε πριν από λίγες ημέρες από την Ιταλία στην Ελλάδα για να παραδώσει δύο μοντέλα της Lamborghini, δύο της Maserati και ισάριθμα supercars.

Advertisement

Όπως εξηγεί και ο ιδιοκτήτης της εισαγωγικής εταιρείας Γιώργος Λυμπεράκης, από τη στιγμή που θα παραχθεί ένα καινούργιο αυτοκίνητο, τρία άτομα το οδηγούν μέχρι να φτάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη.

Στο video κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους η Lamborghini Urus S και η Urus Perfomante, δύο εκδόσεις που παρουσιάστηκαν επίσημα στη χώρα μας.

Advertisement

AKOMA:
Τα ακριβά γούστα της οικογένειας Μελισσανίδη
Αυτά είναι τα 5+1 SUV πύραυλοι που κυκλοφορούν στην Αθήνα
Σε ποιον ανήκει το supercar που είδαμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας;
Ψωνίζουν supercars με εκατομμύρια μετρητά σε… παλέτα! (+video)