Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά το νέο, πεντάθυρο MINI Cooper

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα σκαριά το νέο, πεντάθυρο MINI Cooper

ΝΕΑ

Στα σκαριά το νέο, πεντάθυρο MINI Cooper

ΝΕΑ

Το επόμενο hatchback που κατασκευάζει η MINI προβλέπεται να ανταγωνιστεί το VW Golf. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο άμα είναι πεντάθυρο.

Advertisement
Advertisement

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μαρτυρούν τα σχέδια της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία σκοπεύει εντός του 2024 να έχει λανσάρει μία hatch έκδοση του MINI Cooper.

Βάσει αυτών των scoop εικόνων, αυτή την περίοδο η MINI δοκιμάζει το πεντάθυρο στη Γερμανία με το ντιζάιν να μοιάζει αρκετά αλλαγμένο. Τα πιο χτυπητά νέα σημεία είναι ο εμπρός προφυλακτήρας, η εισαγωγή του αέρα και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Μοιάζει περισσότερο με μία ηλεκτρική έκδοση του γνωστού MINI Cooper παρά με εντελώς νέο μοντέλο, αλλά φαίνεται να έχει παραδοσιακά χερούλια στις πόρτες και πιο χοντρά κοψίματα του σασί ανάμεσά τους.

Advertisement
Advertisement

Το επερχόμενο αυτό μοντέλο μοιάζει να αποτελεί μέρος της συνολικής αναδιάρθρωσης στην οποία προχωράει η MINI, με απώτερο σκοπό να γίνει μία μάρκα με μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Μέρος αυτής θα είναι επίσης η προσθήκη του επερχόμενου αμιγώς ηλεκτρικού MINI Aceman SUV. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα συμπληρώσει ουσιαστικά το κενό που υπάρχει στην κατηγορία ανάμεσα στο Cooper και το μεγαλύτερο της οικογένειας SUV, MINI Countryman.

Advertisement

Όσοι έχουν αγαπήσει το Cooper πάντως με θερμικό κινητήρα, ας μην απογοητεύονται. Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει να λανσάρει το πεντάθυρο hatchback τόσο με ηλεκτρικό, όσο και με θερμικό κινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τo νέo MINI Cooper SE στην Ελλάδα (+τιμές)
MINI Countryman Black Friday Deal (+video)
Το ηλεκτρικό Mini θα έχει και ήχους από… εξάτμιση

Advertisement