Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

MINI Countryman Black Friday Deal (+video)

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MINI Countryman Black Friday Deal (+video)

ΝΕΑ

MINI Countryman Black Friday Deal (+video)

ΝΕΑ

Ο Νοέμβριος αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον με την Σπανός Α.Ε. να δίνει άλλο… χρώμα στην Black Friday.

Advertisement
Advertisement

Η Black Friday μας φέρνει πιο κοντά στο αγαπημένο MINI Countryman  με μια μοναδική προσφορά. Υπάρχουν κάποιοι κατασκευαστές οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα όρια της μετακίνησης, καθώς διαθέτουν αυτοκίνητα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προσωπικότητα που γεμίζουν με διαφορετικό τρόπο την καθημερινότητα του οδηγού. Και ταυτόχρονα καθορίζουν έναν μοναδικό τρόπο ζωής δημιουργώντας δεσμούς που δύσκολα σπάνε.

Η MINI χωρίς αμφιβολία είναι μια μοναδική μάρκα που έχει συνδέσει το όνομά της με τη βρετανική παράδοση, την πολυτέλεια και το ιδιαίτερο, νεανικό lifestyle. Το διαχρονικό MINI Cooper έχει ήδη μιλήσει στην καρδιά των οδηγών σε όλο τον κόσμο με τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά, ενώ τα τελευταία χρόνια ισχύουν τα ίδια και για το MINI Countryman που απευθύνεται και σε όσους χρειάζονται ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Το MINI Countryman έχε κληρονομήσει όλα τα στοιχεία της ιστορικής βρετανικής μάρκας έχοντας όμως έναν σαφώς πιο περιπετειώδη και ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, ενώ παράλληλα ο εξοπλισμός του είναι ζηλευτός ακόμα και στις εισαγωγικές του εκδόσεις. Επίσης είναι διαθέσιμο και με τετρακίνηση ενισχύοντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα του και κάνοντας τις εξορμήσεις ασφαλής και ευχάριστες.

Με αφορμή την Black Friday η Σπανός Α.Ε. δημιούργησε ένα ακαταμάχητο πακέτο προσφοράς για το ιδιαίτερα ελκυστικό SAV της. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει το MINI Countryman σε πολύ δελεαστική τιμή, ετοιμοπαράδοτο και με ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης που δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί.

Advertisement

Έτσι λοιπόν στη Σπανός Α.Ε. θα βρείτε το MINI Countryman με μηνιαία δόση στα 198 ευρώ και 0% επιτόκιο. Τα μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα και φυσικά το έμπειρο προσωπικό της Σπανός Α.Ε. θα φροντίσει να επιλέξετε την κατάλληλη έκδοση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Advertisement

Αυτός ο Νοέμβριος είναι διαφορετικός από τους άλλους καθώς μπορεί να κάνει ένα από τα σημαντικότερα όνειρά σας πραγματικότητα. Επισκεφτείτε την Σπανός Α.Ε. και προλάβετε την ακαταμάχητη προσφορά Black Friday.

*Ενδεικτικά η μηνιαία δόση 198 ευρώ με το πρόγραμμα MINI Zero για το όχημα MINI Cooper Countryman, με αξία οχήματος 33.000 ευρώ προκαταβολή 16.500 ευρώ, και με τελευταία μεγάλη δόση 9.900 ευρώ. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 0% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, προστασία δανείου 311 ευρώ, δωρεάν υπηρεσίες συντήρησης, έξοδα φακέλου 280 ευρώ, συνολικό ποσό πίστωσης 16.811 ευρώ, ΣΕΠΠΕ 1,29%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής 33.834 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο του MINI Countryman

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι αποκαλύψεις της BMW X2 συνεχίζονται…
Στην Ελλάδα η X-Electrical Vehicle
To νέο MINI Countryman στην Ελλάδα (+τιμές)