Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Σπουδαία νέα από τη BMW και μάλιστα σύντομα!

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπουδαία νέα από τη BMW και μάλιστα σύντομα!

Mobility

Σπουδαία νέα από τη BMW και μάλιστα σύντομα!

Mobility

Ένα νέο διθέσιο που κατασκευάστηκε από τη BMW ως φόρος τιμής στην αυτοκίνηση θα κάνει ντεμπούτο στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este τον Μάιο, μαζί με την i7 M70.

Advertisement
Advertisement

Η BMW τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί χορηγικά με την ετήσια εκδήλωση Concorso d’Eleganza Villa d’Este στην Ιταλία και επιλέγει εκεί να μας δείχνει «τα νέα της».

Έτσι και φέτος, θα δούμε με πολύ ενδιαφέρον είναι η αλήθεια, ορισμένα πολύ «καυτά» νέα που έχει κρατήσει για την εκδήλωση που θα γίνει το Μάιο.

Ως «teaser» για το τι να περιμένουμε, η BMW περιγράφει ένα «νέο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο M Performance που βασίζεται στη BMW Σειράς 7 με δίχρωμο αμάξωμα». Αυτό προφανώς θα είναι το θρυλούμενο i7 M70 που αναφέρθηκε στο ντεμπούτο της Σειράς 7 και i7 τον περασμένο Απρίλιο.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα μια περίπτωση που αναφέρθηκε πως θα δώσει το παρόν εκεί, είναι «ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο BMW M», χωρίς άλλο στοιχείο για την περιγραφή του. Παράλληλα, μαζί με τα προαναφερθέντα θα φούμε και μια roadster ειδική κατασκευή.

Εικάζουμε πως θα έχει να κάνει με κάποια διθέσια πρόταση, κάτι σαν πολύ βελτιωμένη εκδοχή της Ζ4- μια ανανεωμένη 328 Homage αν προτιμάτε, όπως αυτή των φωτογραφιών που είδαμε το 2011.

Advertisement

Για το συγκεκριμένο πρωτότυπο, η BMW κάνει λόγο για «ένα κομψά σπορ μοντέλο, ιδιαίτερο φόρο τιμής στην οδήγηση για δύο».

Advertisement

Με αυτά για «κυρίως πιάτο», δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε τα πλήρη αποκαλυπτήρια των νέων της BMW στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, που θα διαρκέσει από τις 19 έως τις 23 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκ! Πάνω από 3.400 κλήσεις την ημέρα!
Μίνι G-Class από τη Mercedes-Benz
Μηνύσεις στην Tesla για τα σέρβις της