Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο του γκαντέμη της χρονιάς (+video)

Ελλάδα 7:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο του γκαντέμη της χρονιάς (+video)

ΝΕΑ

Σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο του γκαντέμη της χρονιάς (+video)

ΝΕΑ

Πήγε μέχρι την παραλία με τη BMW του και για κάποιο λόγο βγήκε από το αυτοκίνητο την ώρα που είχε κολλήσει στην άμμο…

Advertisement
Advertisement

Πόσο πιο περίεργη μπορεί να γίνει μια φάση; Ο κύριος στο video που έχουμε παρακάτω, σπάει τα κοντέρ της ατυχίας και όχι μόνο…

Βρίσκεσαι στην παραλία με το αγαπημένο σου αυτοκίνητο –τετρακίνητο παρακαλώ- και ρεμβάζεις. Έρχεσαι όμως σε ένα σημείο που το αυτοκίνητο όμως κολλάει στην άμμο και δεν μπορεί να πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω. Τι κάνεις τότε; Η λογική λέει πως σβήνεις το μοτέρ και καλείς για βοήθεια. Ο κύριος όμως στο video που ακολουθεί, αφού κόλλησε τη BMW του στην άμμο, επέλεξε την όπισθεν στο κιβώτιο ταχυτήτων και βγήκε από το αυτοκίνητο- προφανώς για να δει τους τροχούς να περιστρέφονται άσκοπα.

Advertisement
Advertisement

Η έκπληξή του όμως πρέπει να ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσε πως οι πόρτες έχουν κλειδωθεί και αυτός έχει μείνει απ’ έξω. Κι όλα αυτά, με κάποιον άλλο να παρακολουθεί τη δράση, τραβώντας τα τεκταινόμενα με το κινητό του σε video. Ευτυχώς θα πει κανείς, γιατί έτσι έχουμε τεκμήρια για το μέγεθος της γκαντεμιάς του ήρωά μας που βρέθηκε στην παραλία για άλλο λόγο και έγινε διάσημος με ένα τρόπο που δεν μπορούσε να φανταστεί. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε την κατάληξη της ιστορίας. Ελπίζουμε να ήρθε σύντομα βοήθεια και να μη χρειάστηκε να μείνει από καύσιμο η BMW προκειμένου να σταματήσουν οι τροχοί να γυρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πωλείται το σπίτι- όνειρο κάθε petrolhead!
Mazda RX500: Το πρωτότυπο που έχουν “οδηγήσει” όλοι οι 40+
Και κάπως έτσι βλέπουμε πως καταστρέφεται ένα όμορφο αυτοκίνητο