Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και κάπως έτσι, βλέπουμε πως καταστρέφεται ένα όμορφο αυτοκίνητο

Ελλάδα 2:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και κάπως έτσι, βλέπουμε πως καταστρέφεται ένα όμορφο αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Και κάπως έτσι, βλέπουμε πως καταστρέφεται ένα όμορφο αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Το Toyota C-HR είναι ήδη ένα από τα πιο εντυπωσιακά crossover στην αγορά αλλά προφανώς, ο ιδιοκτήτης αυτού του συγκεκριμένου ήθελε να το κάνει να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα που μας έρχεται από τη Σρι Λάνκα, δείχνει τη… φιλότιμη προσπάθεια ενός ιδιοκτήτη να αφήσει την προσωπική του σφραγίδα στην εμφάνιση του αυτοκινήτου του.

Σε αυτό το C-HR το πρώτο πράγμα που μας εντυπωσιάζει είναι σίγουρα η πίσω πτέρυγα που φαίνεται παρόμοια στο σχεδιασμό με αυτή του Honda Civic Type R. Η κατασκευή του απλώνεται «αγκαλιάζοντας» την τεράστια αεροτομή, φαίνεται να είναι μια σχάρα ποδηλάτου, ενώ και στην οροφή διακρίνεται κάτι αντίστοιχο.

Εκτεταμένη αεροτομή διακρίνεται και στο επάνω μέρος της πόρτας του χώρου των αποσκευών, με διακοσμητικό νίκελ να έρχεται από το πλάι- για να κάνει την εικόνα ακόμα πιο ιδιαίτερη. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πολλά είναι και τα αυτοκόλλητα που έχει πάνω του το αυτοκίνητο, με ψεύτικους αεραγωγούς αλλά και λογότυπα, όπως το TRD που διακρίνεται στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Το «θέμα» συμπληρώνουν οι μαύρες γυαλιστερές ζάντες με τα λάστιχα που έχουν βαμμένα λευκά γράμματα στο πλάι και γράφουν «Speed hunters» δίνοντας το sport στίγμα των επεμβάσεων. Προφανώς και είναι ένα ακραίο δείγμα εξατομίκευσης για ένα αυτοκίνητο που έχει έτσι και αλλιώς ιδιαίτερο αλλά κοινώς αποδεκτό στυλ. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του C-HR το έχει παρακάνει πολύ και μάλλον θα βρεθεί να διεκδικεί κάποιο βραβείο υπερβολής ή κακογουστιάς στη χώρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Nissan 350Z από τον “Πόλεμο των άστρων”
Μαντεύει κανείς τι κρύβεται πίσω από τη μάσκα της BMW;
Σπίτια με την υπογραφή της Bentley στο Μαϊάμι