Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Sonos ERA 100: Η τέλεια ακουστική εμπειρία

Ελλάδα 14:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sonos ERA 100: Η τέλεια ακουστική εμπειρία

ΝΕΑ

Sonos ERA 100: Η τέλεια ακουστική εμπειρία

ΝΕΑ

Η ημέρα των ερωτευμένων αποτελεί την τέλεια αφορμή για να έχετε μία ξεχωριστή ακουστική εμπειρία με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Advertisement
Advertisement

Για εσάς που θέλετε να χαλαρώσετε στο σπίτι αυτή τη μέρα, με την αγαπημένη σας μουσική μόνος ή με παρέα, το Sonos Era 100 σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ήχου. Μπορείτε προηγουμένως, να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα κάνοντας stream την αγαπημένη σας playlist μέσω WiFi ή Bluetooth και κάντε την βραδιά σας αξέχαστη.

Το Sonos Era 100, ένα ηχείο με μίνιμαλ σχεδίαση, προσφέρει ακουστική επόμενης γενιάς και βαθιά μπάσα και αποτελεί το τέλειο δώρο για εσάς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Στερεοφωνικό

Δύο tweeters, τοποθετημένα υπό γωνία, στέλνουν ευκρινείς υψηλές συχνότητες αριστερά και δεξιά για μια πλούσια στερεοφωνική εμπειρία, ενώ ένα μεγαλύτερο midwoofer δημιουργεί εκπληκτικά μπάσα που είναι απροσδόκητα από ένα compact ηχείο.

Προσαρμόστε το σύστημά σας

Advertisement
Advertisement

Δημιουργήστε τις τέλειες συνθήκες για το ιδανικό movie night προσθέτοντας δύο Era 100 ως πίσω ηχεία σε συνδυασμό με ένα soundbar για να δημιουργήσετε ένα surround ηχοσύστημα ή απλώς συνδυάστε δύο Era 100 μαζί για στερεοφωνικό ήχο που γεμίζει τον χώρο.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει σε μαύρο ή λευκό χρώμα για να δημιουργήσετε την τέλεια βραδιά με τα προϊόντα της Sonos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
COTY 2024: High tech δώρα Sonos και Dyson από την Δαμκαλίδης ΑΕ
Sonos Roam: Μεταφέρετε την εμπειρία Sonos παντού
Sonos: Κορυφαία ακουστική εμπειρία (+video)