Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

COTY 2024: High tech δώρα Sonos και Dyson από την Δαμκαλίδης ΑΕ

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

COTY 2024: High tech δώρα Sonos και Dyson από την Δαμκαλίδης ΑΕ

ΝΕΑ

COTY 2024: High tech δώρα Sonos και Dyson από την Δαμκαλίδης ΑΕ

ΝΕΑ

Η εταιρεία Δαμκαλίδης προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στους τυχερούς του φετινού Car of The Year.

Advertisement
Advertisement

Για 4η χρονιά το Νο1 portal ενημέρωσης για το αυτοκίνητο Newsauto.gr, το Νο1 περιοδικό αυτοκινήτου CAR και το Protothema.gr διοργανώνουν το Car Of The Year 2024. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό ο οποίος αναδεικνύει τα κορυφαία αυτοκίνητα της χρονιάς σε 6 διαφορετικές κατηγορίες μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία για το κοινό και τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2024 το COTY θα ανταμείψει τους συμμετέχοντες μοιράζοντας δώρα σε εκείνους που θα ψηφίσουν, με τους νικητές να προκύπτουν μετά από κλήρωση. Ανάμεσα στους δυνατούς δωροθέτες που έχει εξασφαλίσει για φέτος το COTY βρίσκεται η εταιρεία Δαμκαλίδης η οποία ειδικεύεται σε είδη φωτογραφίας και ήχου και ακόμα πιο γενικά σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία Δαμκαλίδης ιδρύθηκε το 1974 βάζοντας στόχο να γίνει η νούμερο ένα δύναμη σε φωτογραφικά είδη στην Ελλάδα. Η εταιρεία εξελίχθηκε πολύ γρήγορα χάρη στην προσήλωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών και έφτασε να αποκτήσει ισχυρές συνεργασίες με μερικούς από τους πιο διάσημους φωτογραφικούς οίκους στον κόσμο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η Δαμκαλίδης αντιπροσωπεύει στη χώρα μας ονόματα όπως η Nikon, η Polaroid, η Sonos και η Crystal Audio.

Για τον διαγωνισμό Car Of The Year 2024 η Δαμκαλίδης ξεχώρισε μερικά ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα,  που έχουν να κάνουν με τον ήχο αλλά και τη φροντίδα του σπιτιού, τα οποία θα προσφέρει στους τυχερούς που θα κληρωθούν μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Προϊόντας όπως τα:

Sonos Ray

Advertisement

Η σειρά Sonos Ray αποτελεί την ιδανική προσθήκη στο σύστημα ήχου σας προκειμένου να αναβαθμίσετε την εμπορία. Η all-in-one soundbar Ray ήρθε με νέες ακουστικές καινοτομίες να προσφέρει ισορροπημένο ήχο, καθαρούς διαλόγους και σταθερά μπάσα. Η Ray είναι συμβατή με όλες τις υπηρεσίες streaming, ώστε να απολαμβάνετε ταινίες, μουσική και πολλά άλλα με απλή εγκατάσταση και χειρισμό.

Advertisement

Η Sonos Ray είναι διαθέσιμη ως δώρο σε μαύρο και λευκό χρωματισμό με τη συνολική τιμή των κομματιών που προσφέρονται να φτάνει τα 1.194 ευρώ. Μπορείτε πολύ εύκολα να ελέγξετε τη Ray με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας, την εφαρμογή Sonos, το AirPlay 2 της Apple κ.α.

Sonos One SL

Όπου κι αν βρίσκεσαι, στο γραφείο, στο δωμάτιο, ακόμα και στην ύπαιθρο το μικρό σε διαστάσεις φορητό ηχείο Sonos One SL θα σε συντροφεύσει στις ηχητικές αναζητήσεις. Πρόκειται για ένα μικρό, αλλά θαυματουργό ηχείο το οποίο προσφέρει κρυστάλλινο ήχο για μουσική και όχι μόνο.

Advertisement

Είναι ανθεκτικό στην υγρασία κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα ακόμα και στο μπάνιο. Για το COTY 2024 η Δαμκαλίδης προσφέρει 10 ηχεία One SL με την συνολική τιμή του δώρου να φτάνει τα 1.490 ευρώ.

Sonos Move 2

Το Move 2 είναι ένα premium ισχυρό φορητό ηχείο που φέρει τη σφραγίδα ποιότητας της Sonos στην οικιακή εμπειρία διασκέδασης. Προσφέρει ευρύ στερεοφωνικό ήχο, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 24 ώρες και έναν εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιάβροχο σχεδιασμό που το κάνει ιδανικό για πάρτι.

Το Sonos Move 2 εκτός από ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο ηχείο είναι παράλληλα και το πιο βιώσιμο σχεδιαστικά φορητό προϊόν της εταιρείας. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας περισσότερο από 40% σε σχέση με την έκδοση Move. Με το Move 2 θα απολαύσετε τα πάρτι και τις εκδηλώσεις σε στον κήπο και στα πικνίκ με άψογη ποιότητα ήχου και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η εταιρεία Δαμκαλίδης προσφέρει για το COTY 2024 δύο ηχεία Sonos Move 2 με τη συνολική τιμή να φτάνει τα 998 ευρώ.

Dyson V10 Absolute

Το τελευταίο δώρο της Δαμκαλίδης δεν έχει να κάνει με τον ήχο. Έχει να κάνει με τη φροντίδα του σπιτιού κάτι που προσφέρει διάπλατα η ισχυρή ασύρματη σκούπα Dyson V10 Absolute. Πρόκειται για μια ποιοτική και προσεκτικά σχεδιασμένη σκούπα η οποία καθαρίζει σε χρόνο ρεκόρ όλο το σπίτι. Το ισχυρό μοτέρ Cyclone V10 σε συνδυασμό με την μπαταρία υψηλής τάσης χαρίζουν συνεχή αυτονομία έως και 60 λεπτά.

Η κεφαλή καθαρισμού Motorbar απορροφά γρήγορα τις τρίχες των κατοικίδιων, καθαρίζει σε βάθος τα χαλιά και τα υπολείμματα σε σκληρά δάπεδα. Επιπλέον, διαθέτει προηγμένο φιλτράρισμα για καθαρότερο εξερχόμενο αέρα, υγιεινό άδειασμα του κάδου, εύκολη εναλλαγή εξαρτημάτων και μετατροπή σε σκουπάκι χειρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
COTY 2024: Ψηφίστε και κερδίστε!
Ερχεται το Car Of The Year 2024 για την Ελλάδα
Mobility 2023: Το Jeep Avenger κερδίζει τις εντυπώσεις