Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΣΟΚ: Παρολίγο τραγωδία στο WRC (+video)

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΟΚ: Παρολίγο τραγωδία στο WRC (+video)

ΝΕΑ

ΣΟΚ: Παρολίγο τραγωδία στο WRC (+video)

ΝΕΑ

Θερμόαιμοι οπαδοί κατέβηκαν να πλακωθούν στο ξύλο μέση της ειδικής διαδρομής ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν περάσει το αγωνιστικό.

Advertisement
Advertisement

Αν και η ανθρώπινη βλακεία είναι κάτι που δεν έχει όρια, είναι μερικές φορές που απορείς μέχρι που μπορεί να φθάσει. Όπως στην περίπτωση του περιστατικού που καταγράφηκε σε μία ειδική του πρόσφατου ράλι Κροατίας.

Όπως βλέπουμε από το video που αναρτήθηκε στο Facebook, μία ομάδα θεατών μιας ειδικής του αγώνα, αποφάσισαν να πλακωθούν στη μέση του δρόμου λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Στον καυγά εμπλέκονται αρκετοί θεατές μαζί με ανθρώπους της ασφάλειας που προσπαθούν να τους ηρεμήσουν. Όμως τα πνεύματα έχουν οξυνθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους να βρεθούν στο έδαφος στη μέση της ασφάλτου.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της ασφάλειας προσπαθούν να τους τραβήξουν επάνω στην άκρη του δρόμου, γιατί το αγωνιστικό Yaris έχει ήδη μπει στην ειδική, και από στιγμή σε στιγμή θα κάνει την εμφάνισή του.

Μάλιστα το σημείο αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς υπάρχει ένα “χάσιμο” και τα αγωνιστικά σε αυτό το σημείο έρχονται με πολλά χιλιόμετρα και κάνουν μάλιστα και άλμα.

Τελικά οι ψυχραιμότεροι καταφέρνουν να τους πείσουν να ανέβουν και πάλι στο ανάχωμα, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί το Yaris.

Advertisement

Το σκηνικό πάντως είναι σοκαριστικό, καθώς για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πολύνεκρο δυστύχημα, μοναδικό στα χρονικά των αγώνων ράλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ράλλυ Κροατίας: Ο Έβανς θριαμβεύει!
Ράλλυ Κροατίας: Για τον Κρεγκ (+video)
Ράλλυ Κροατίας: Ο Έβανς μπροστά-καταστροφή για Νεβίλ (+video)

Advertisement