Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Kamiq: Αποκτήστε το τώρα με 19.900 ευρώ και 4 χρόνια εγγύηση

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Kamiq: Αποκτήστε το τώρα με 19.900 ευρώ και 4 χρόνια εγγύηση

ΝΕΑ

Skoda Kamiq: Αποκτήστε το τώρα με 19.900 ευρώ και 4 χρόνια εγγύηση

ΝΕΑ

Το Skoda Kamiq τινάζει στον αέρα την μπάνκα των B-SUV, αφού πλέον εκτός των αναγνωρισμένων προτερημάτων του, προσφέρεται πλέον και με επιτόκιο 3,9% όπως και με εγγύηση 4 ετών.

Advertisement
Advertisement

Με το Kamiq η Skoda μπαίνει δυναμικά σε αυτή την συνομοταξία οχημάτων, φέρνοντας μαζί κάποια από τα βασικά στοιχεία της μάρκας που υπάρχουν διάχυτα σε όλα τα τελευταίας γενιάς αυτοκίνητά της.

Το Skoda Kamiq συνδυάζει τα κλασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις υπερυψωμένες θέσεις, με την ευελιξία ενός μικρού σε διαστάσεις μοντέλου και τη χαρακτηριστική συναισθηματική σχεδίαση της Skoda.

Advertisement
Advertisement

Στοιχεία όπως το μοντέρνο και δυναμικό design σε συνδυασμό με κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες αλλά και ένα επίπεδο εξοπλισμού που ξεπερνά τα όρια της κατηγορίας του και προσεγγίζει αυτό μεγαλύτερων και ακριβότερων μοντέλων.

Το Kamiq βασίζεται στο πλαίσιο MQB-A0 του ομίλου Volkswagen και παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Έχει μήκος 4,241 χιλιοστών, πλάτος 1,793 χιλιοστών και ύψος 1,553 χιλιοστών (μαζί με τις ράγες οροφής). Σχεδόν το 80% του αμαξώματός του αποτελείται από χάλυβα υψηλής αντοχής, κάτι που το καθιστά ικανό να αντέξει τόσο στο χρόνο όσο και στη σκληρή χρήση.

Advertisement

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος μαζί με τους μεγάλους τροχούς (από 16 έως 18 ίντσες), καθιστούν το Kamiq ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό SUV στις εκτός ασφάλτου διαδρομές, όπου το κόμπακτ μοντέλο της Skoda καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του.

Advertisement

Το Skoda Kamiq αποτελεί αυτή την στιγμή την πιο πλήρη πρόταση της κατηγορίας του, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει τις compact διαστάσεις με τον χαρακτήρα και τις ανέσεις ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Ευέλικτο και εύκολο στην οδήγηση μέσα στην πόλη, θα αποτελέσει τον καλύτερο σύντροφο για τα μεγάλα ταξίδια μιας οικογένειας εντός ή και εκτός ασφάλτου, κάνοντας τα πάντα με το μοναδικό στιλ που χαρακτηρίζει κάθε πρόταση της Skoda τα τελευταία χρόνια. Ένα κορυφαίο compact SUV για όσους ζουν την κάθε στιγμή και θέλουν ένα αυτοκίνητο να τους συντροφεύει σε κάθε εκδοχή ενός μοντέρνου τρόπου ζωής.

Advertisement

Η κορυφαία πρακτικότητα στο φιλόξενο και πολύ ποιοτικό εσωτερικό, σε συνδυασμό με την υψηλή άνεση τόσο εντός όσο και στο δρόμο δημιουργούν το απόλυτο B-SUV για μια σύγχρονη οικογένεια που έχει αυξημένες ανάγκες.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τα παραπάνω πλεονεκτήματα, το Skoda Kamiq διακρίνεται αμέσως για το πολύ προσεγμένο κόστος χρήσης, κάτι βέβαια που οφείλεται στην πλούσια γκάμα κινητήρων συμπεριλαμβανομένου και της έκδοσης φυσικού αερίου.

Διαθέσιμοι στο Kamiq είναι δύο σύγχρονοι κινητήρες βενζίνης TSI με χωρητικότητα 1,0 ή 1,5 λίτρων, που αποδίδουν 110 και 150 ίππους αντίστοιχα, με τον τελευταίο να διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

Στη γκάμα περιλαμβάνεται και ο ιδιαίτερα οικονομικός κινητήρας 1.0 G-TEC των 90 ίππων, που λειτουργεί και με το ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον φυσικό αέριο (CNG) που εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλό κόστος κίνησης. Φυσικά όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών Euro 6d-TEMP.

Με κυριολεκτικά πολυδιάστατο χαρακτήρα αλλά και εκλεπτυσμένη σχεδίαση, το ευφυές compact SUV Skoda Kamiq είναι εδώ προκειμένου να λύσει τον γόρδιο δεσμό στις ιεραρχημένες προτεραιότητες της οικογένειας.

Στην πόλη ή στο ταξίδι, με ικανές επιδόσεις, περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου και ελάχιστες εκπομπές, προσδίδει νέο νόημα στα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η Skoda πιστεύει τόσο πολύ στο επιτυχημένο Kamiq που το προσφέρει τώρα με μόλις 3,9% επιτόκιο αλλά και 4 χρόνια εγγύηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Kamiq: Για δραστήριους οδηγούς με δυναμικό lifestyle
Μεγάλη οικονομία και τεράστια αυτονομία στο Skoda Kamiq G-Tec
Skoda Kamiq: Στιλ και λειτουργικότητα για όλους