Live Κίνηση
Περισσότερα
SKODA_KAMIQ_2023

Skoda Kamiq: Για δραστήριους οδηγούς με δυναμικό lifestyle

Ελλάδα 13:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Kamiq: Για δραστήριους οδηγούς με δυναμικό lifestyle

SKODA_KAMIQ_2023

Skoda Kamiq: Για δραστήριους οδηγούς με δυναμικό lifestyle

SKODA_KAMIQ_2023

Η είσοδος της Skoda στα compact SUV με το Kamiq συνδυάζει ένα πολύ μοντέρνο στιλ με την αίσθηση και τους χώρους ενός μεγαλύτερου και πιο ακριβού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας σημαντική παρουσία σε όλα τα “μέτωπα” της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, και με έντονη δραστηριότητα και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η Skoda δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο σημαντική εμπορικά κατηγορία της Ευρώπης, εκείνη των compact SUV.

Με το Kamiq η Skoda μπαίνει δυναμικά σε αυτή την συνομοταξία οχημάτων, φέρνοντας μαζί κάποια από τα βασικά στοιχεία της μάρκας που υπάρχουν διάχυτα σε όλα τα τελευταίας γενιάς αυτοκίνητά της.

Στοιχεία όπως το μοντέρνο και δυναμικό design σε συνδυασμό με κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες αλλά και ένα επίπεδο εξοπλισμού που ξεπερνά τα όρια της κατηγορίας του και αγγίζει μεγαλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Στο Kamiq η Skoda έχει καταφέρει να επιτύχει κάτι μοναδικό. Χωρίς να καταφεύγει σε σχεδιαστικές ακροβασίες στο αμάξωμα, έχει δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για την ισορροπία των γραμμών του και το μοντέρνο στιλ.

Το Kamiq είναι ένα πολύ επιτυχημένο μίγμα δυναμικών γραμμών και αίσθησης στιβαρότητας, ένα σύνολο που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda και τις εξαιρετικές επιλογές της που έχουν αναβαθμίσει συνολικά την εικόνα των αυτοκινήτων της τα τελευταία χρόνια.

Advertisement

Όντας το τρίτο μέλος της οικογένειας των SUV της εταιρίας, το πιο συμπαγές Kamiq αποτελεί ίσως και την πιο μοντέρνα πρόταση της εταιρίας, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Advertisement

Τις εντυπώσεις τραβά το εμπρός μέρος με την χαρακτηριστική μάσκα της εταιρίας να δημιουργεί μία πολύ εντυπωσιακή όψη, ενώ οι διαιρούμενοι προβολείς και οι όμορφα σχεδιασμένοι προφυλακτήρες προσδίδουν μία αίσθηση στιβαρότητας στην γενικότερη παρουσία του Kamiq.

Οι έντονες γραμμές στα πλευρά του αμαξώματος τονίζουν ακόμα περισσότερο την ισχυρή προσωπικότητα του Kamiq, ενώ τα φιμέ κρύσταλλα στα πίσω παράθυρα αναδεικνύουν μία πιο γοητευτική διάσταση, προστατεύοντας παράλληλα και τους πίσω επιβάτες από τον ήλιο.

Advertisement

Η μοντέρνα εικόνα του αυτοκινήτου ολοκληρώνεται στο πίσω μέρος με το πολύ εκλεπτυσμένο λογότυπο της εταιρίας να βρίσκεται πλέον στο κέντρο της πίσω πόρτας, ενώ ένας μεγάλος διαχύτης στο κάτω μέρος, σε διαφορετικό χρώμα από το αμάξωμα, τονίζει τα off road χαρακτηριστικά του.

Το Kamiq βασίζεται στο πλαίσιο MQB-A0 του ομίλου Volkswagen και παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Έχει μήκος 4,241 χιλιοστών, πλάτος 1,793 χιλιοστών και ύψος 1,553 χιλιοστών (μαζί με τις ράγες οροφής). Σχεδόν το 80% του αμαξώματός του αποτελείται από χάλυβα υψηλής αντοχής, κάτι που το καθιστά ένα αυτοκίνητο ικανό να αντέξει στον χρόνο και την σκληρή χρήση.

Οι προβολείς LED και τα αντίστοιχα πίσω φώτα είναι στάνταρ, ενώ στην κορυφαία έκδοση full LED διαθέτει επιπλέον AFS και δυναμικά φλας εμπρός και πίσω.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος μαζί με τους μεγάλους τροχούς (από 16 έως 18 ίντσες), καθιστούν το Kamiq ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό SUV στις εκτός ασφάλτου διαδρομές, όπου το συμπαγές μοντέλο της Skoda καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του.

Συνολικά, το Skoda Kamiq αποτελεί αυτή την στιγμή την πιο πλήρη πρόταση της κατηγορίας του, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει τις compact διαστάσεις με τον χαρακτήρα και τις ανέσεις ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Ευέλικτο και εύκολο στην οδήγηση μέσα στην πόλη, θα αποτελέσει τον καλύτερο σύντροφο για τα μεγάλα ταξίδια μιας οικογένειας εντός ή και εκτός ασφάλτου, κάνοντας τα πάντα με το μοναδικό στιλ που χαρακτηρίζει κάθε πρόταση της Skoda τα τελευταία χρόνια.

Ένα κορυφαίο compact SUV για όσους ζουν την κάθε στιγμή και θέλουν ένα αυτοκίνητο να τους συντροφεύει σε κάθε εκδοχή ενός μοντέρνου τρόπου ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Kamiq: Το πιο πλήρες compact SUV
Skoda Kamiq G-Tec: Μοναδική οικονομία και σημαντικά οφέλη
Skoda Kamiq: 10+1 σημεία που το κάνουν να ξεχωρίζει