Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Auto: Αυξάνει την δυνατότητα παραγωγής οχημάτων

Ελλάδα 15:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Auto: Αυξάνει την δυνατότητα παραγωγής οχημάτων

ΝΕΑ

Skoda Auto: Αυξάνει την δυνατότητα παραγωγής οχημάτων

ΝΕΑ

Η Skoda Auto αποκτά μεγαλύτερή ικανότητα παραγωγής οχημάτων χάρη στην μετεγκατάσταση της κατασκευής των Superb (επόμενης γενιάς) από το εργοστάσιο της Τσεχίας στο Kvasiny στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας το 2023.

Advertisement
Advertisement

Η γραμμή παραγωγής θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των SUV Skoda Kodiaq, Karoq και για ένα νέο μοντέλο.

Η Skoda Auto αναπτύσσεται και μετακινεί την κατασκευή της επόμενης γενιάς του Superb από το τσεχικό εργοστάσιο στο Kvasiny στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Φυσικά ο σχεδιασμός η εξέλιξη και η ανάπτυξη του Superb θα παραμείνει στην Τσεχική Δημοκρατία. Μετά την Ινδία, η Skoda Auto έχει πλέον αναλάβει την ευθύνη ανάπτυξης γκάμας μοντέλων για τις αγορές της Ρωσίας και της Βόρειας Αφρικής, μέσω του έργου INDIA 2.0.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Skoda Auto, Thomas Schafer, δήλωσε: «Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις σχετικά με τον προγραμματισμό του Ομίλου. Θα μας παράσχει την πρόσθετη χωρητικότητα στην Τσεχική Δημοκρατία που η Skoda χρειάζεται επειγόντως για την ανάπτυξη της» και πρόσθεσε:

Advertisement
Advertisement

«Έχουμε, λοιπόν, κάνει το δρόμο για την επέκταση της μάρκας μας, η οποία παραμένει κερδοφόρα. Νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι η Skoda θα αναλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη στον Όμιλο Volkswagen, αφού εκτός από την περιοχή της Ινδίας, θα διαχειριστούμε επίσης τις αγορές ανάπτυξης στη Ρωσία και τη Βόρεια Αφρική. Το γεγονός ότι μας έχουν ανατεθεί αυτά τα καθήκοντα υπογραμμίζει το επίπεδο εμπιστοσύνης που τοποθετεί η διοίκηση του Ομίλου Volkswagen στην ομάδα Skoda

Η Skoda Auto παράγει αυτή τη στιγμή τα SUV Kodiaq και Karoq, καθώς και το Superb και το Superb iV plug-in hybrid στο εργοστάσιο της Kvasiny. Η διαθεσιμότητα επιπλέον γραμμών παραγωγής θα επιτρέψει στην εταιρεία να αυξήσει τον αριθμό κατασκευής και των δύο αυτών SUV, τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση, και να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο Skoda  στην γκάμα. Επιπλέον, οι πελάτες θα επωφεληθούν από τη συνολική αύξηση της παραγωγικής ικανότητας καθώς θα παρουσιάζονται μικρότεροι χρόνοι παράδοσης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Skoda Auto: Κέρδη πάνω από 400 εκατ ευρώ

Skoda Auto: Παρήγαγε 7 εκατομμύρια Octavia (+video)

newsautoEXECUTIVE: Νέο Skoda Superb iV

Advertisement