Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Skoda Superb iV

Ελλάδα 10:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Skoda Superb iV

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoEXECUTIVE: Νέο Skoda Superb iV

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μάθετε τα πάντα για το νέο Skoda Superb iV σε μια premium ψηφιακή παρουσίαση, που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα από το Newsauto Executive.

Advertisement
Advertisement

Το ολοκαίνουργιο plug-in υβριδικό μοντέλο είναι το πρώτο μοντέλο, με την συνδρομή ηλεκτρικού μοτέρ για την κίνηση του, στην ιστορία της μάρκας.

Το Superb iV, διαθέτει έναν βενζινοκινητήρα 1.4 TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, με την  αυτονομία του -αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση- είναι έως 62 χιλιόμετρα ενώ η συνδυαστική αυτονομία φτάνει τα 930 χιλιόμετρα (κατά τον νέο, αυστηρό κύκλο WLTP).

Ο συνδυασμός των δύο κινητήρων (θερμικός και ηλεκτρικός) αποδίδει συνολικά 218 ίππους και 400 Nm ροπής. Ουσιαστικά, το Skoda Superb iV μπορεί να χαρίσει σπορ οδηγική συμπεριφορά με ελάχιστες εκπομπές CO2. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από 33 g/km.

Advertisement
Advertisement

Η νέα παρουσίαση μοντέλων του www.newsauto.gr είναι δομημένη σύμφωνα με την πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, πάνω στο Cloud της Google, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στην αναζήτηση των αναγνωστών, όσο και στην εμφάνιση της πληροφορίας.

Στο νέο Newsauto Executive μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο Skoda Superb iV.

Δείτε την παρουσίαση