Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σκληροτράχηλο ρολόι αφιερωμένο στο Land Rover Defender

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκληροτράχηλο ρολόι αφιερωμένο στο Land Rover Defender

ΝΕΑ

Σκληροτράχηλο ρολόι αφιερωμένο στο Land Rover Defender

ΝΕΑ

Η ιστορική Bamford παρουσίασε ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι εμπνευσμένο από το κορυφαίο Land Rover Defender.

Advertisement
Advertisement

Το Land Rover Defender είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό σύμβολο δυναμισμού και περιπέτειας. Ιδιαίτερα στην τελευταία του έκδοση η βρετανική μάρκα έχει προσθέσει και πολυτέλεια βάζοντάς το απευθείας ανάμεσα στα κορυφαία premium SUV της αγοράς.

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο όπως είναι λογικό, προσελκύει και κορυφαίους κατασκευαστές premium προϊόντων, όπως η Bamford. Η εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών αποφάσισε να κατασκευάσει το μοναδικό ρολόι LR002 αφιερωμένο στο Land Rover Defender.

Advertisement
Advertisement

Το LR002 είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολλές συνθήκες ταιριάζοντας απόλυτα στον χαρακτήρα του Defender. Ο σκελετός του ρολογιού είναι από τιτάνιο με επίστρωση DLC carbon με αντιχαρακτική επιφάνεια. Ο χρωματισμός είναι μαύρος με λευκούς δείκτες και λεπτομέρειες που μπορούν να γίνουν ορατά στο σκοτάδι χάρη στην επίστρωση Super-LumiNova.

Το ιδιαίτερο ρολόι της Bamford χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό Selita SW200-1B ο οποίος ενεργοποιείται από την κίνηση του καρπού και είναι σε θέση να λειτουργήσει χωρίς καμία κίνηση για 41 ώρες. Όσο για την τιμή του, το LR002 θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες και θα κοστίζει 1.590 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jaguar Land Rover: Νέα εποχή, νέο λογότυπο
Πόσα θα δίνατε για ένα ανοιχτό Land Rover Defender;
Το Land Rover Defender και σε έκδοση pickup;