Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Land Rover Defender και σε έκδοση pickup;

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Land Rover Defender και σε έκδοση pickup;

ΝΕΑ

Το Land Rover Defender και σε έκδοση pickup;

ΝΕΑ

Η αγορά των pickup διευρύνεται τα τελευταία χρόνια και οι εταιρείες δημιουργούν ή προγραμματίζουν νέα μοντέλα. Το τελευταίο αφορά και τη Land Rover.

Advertisement
Advertisement

To 2021 κάποια από τα στελέχη της Land Rover γνωστοποίησαν την επιθυμία τους να δημιουργηθεί και μια pickup έκδοση του νέου Defender. Φυσικά, αυτό έμεινε μόνο ως ιδέα η οποία επανήλθε στην επικαιρότητα ως είδηση.

Στο παρελθόν, έχει υπάρξει αντίστοιχη έκδοση (φωτογραφία κάτω), η οποία αφορούσε στους επαγγελματίες. Όμως, αυτό συνέβη σε εποχές όπου το γνωστό βρετανικό μοντέλο δεν ήταν τόσο πολυτελές όσο σήμερα και προέβαλε περισσότερο τον χρηστικό χαρακτήρα του, σε σχέση με την επιβατική εκδοχή του.

Σε δήλωσή του στο αυστραλιανό Drive ο Stuart Frith, Επικεφαλής Μηχανικός τής Land Rover, τόνισε σχετικά: «(Το Defender pickup) Είναι κάτι το οποίο προσωπικά θα ήθελα να κάνω επειδή πιστεύω ότι το όνομα Defender θα αποκτήσει ένα αντιπροσωπευτικό μέλος του. Στο παρελθόν, έχουμε δει κάτι αντίστοιχο για το Land Rover Defender». Όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει στα σχέδια της βρετανικής εταιρείας η δημιουργία ενός pickup μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Όταν ο Frith ρωτήθηκε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Land Rover με τη μειωμένη παραγωγή και την -κατά συνέπεια- καθυστέρηση στην παράδοση των νέων μοντέλων της απάντησε σχετικά: «Πλέον, έχουμε καταφέρει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της προμήθειας των απαραίτητων τμημάτων και του όγκου παραγωγής.

»Πάντα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ ζήτησης και παραγωγής. Εάν κατασκευάζεις πολλά, αποκτάς έναν όγκο οχημάτων τον οποίο δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Εάν η ζήτηση ξεπερνά την παραγωγή, τότε απογοητεύεις τους πελάτες. Πρέπει να υπάρχει μια υγιής ισορροπία» κατέληξε το στέλεχος της Land Rover.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το Land Rover Defender Bowler
Mε Land Rover Defender P400e PHEV στην Ευρυτανία (+video)
Το πιο… εξτρεμιστικό χρώμα για τα 75 χρόνια του Defender