Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συστηνόμαστε με την ανανεωμένη Jaguar F-Pace (+video)

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συστηνόμαστε με την ανανεωμένη Jaguar F-Pace (+video)

ΝΕΑ

Συστηνόμαστε με την ανανεωμένη Jaguar F-Pace (+video)

ΝΕΑ

Με φρέσκια σχεδίαση, καινοτόμες τεχνολογίες και plug-in υβριδική έκδοση, το πολυτελές SUV προβάλλει πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

«Πρόκειται για έναν εξονυχιστικό ανασχεδιασμό του εξωτερικού της FPace. Η επακριβής εκτέλεση του design εγγυάται την άμεση ανάδυση μιας συναισθηματικής αντίδρασης, κάθε φορά που κάποιος εντοπίσει το μοντέλο στο δρόμο». Αυτά τα λόγια επέλεξε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Jaguar, Julian Thomson, προκειμένου να μας συστήσει με την ανανεωμένη έκδοση του πολυτελούς SUV.

Το μοντέλο, στην τρέχουσα εκδοχή του, παρουσιάστηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου με πολιορκητικό κριό την αναβάθμιση της γκάμας με plugin υβριδική έκδοση, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις ελκυστικές αισθητικές αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες αφορούν τα πιο στενά LED εμπρός φώτα, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, το αντλούμενο έμπνευση από την i-Pace τιμόνι και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Pivi Pro (οθόνη αφής 11,4 ιντσών).

Όσον αφορά τις high-tech τεχνολογίες, μεγάλα ατού συνιστούν οι λειτουργίες «ακύρωσης» του θορύβου του δρόμου και του κινητήρα, υπό τις ονομασίες Active Road Noise Cancellation και Engine Noise Cancellation αντίστοιχα.

Advertisement

Στην κορυφή της κινητήριας γκάμας συναντάμε την νεότευκτη plugin υβριδική έκδοση P400e με τον 4κύλινδρο κινητήρα των 2,0 λίτρων και τον ηλεκτροκινητήρα των 105 kW. Τα δύο μοτέρ συνθέτουν συνδυαστική ισχύ 404 ίππων και 640 Nm ροπής. Όσον αφορά την τροφοδότηση του ηλεκτρικού μοτέρ αυτή διενεργείται από μια μπαταρία των 17,1 kWh που προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 53 χλμ.

Η πολυτελής βρετανική μάρκα μας συστήνει με την Jaguar F-Pace μέσω ενός βίντεο όπου καταδεικνύεται πως το μοντέλο ενδείκνυται τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και για εξορμήσεις στην εξοχή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Μια αγωνιστική Jaguar για λίγους

Advertisement

Ανανέωση για την Jaguar XE με mild hybrid κινητήρα diesel

Δοκιμή: Jaguar E-Pace D510 AWD