Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σύνταξη για το αφεντικό του τμήματος «Ν» της Hyundai

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σύνταξη για το αφεντικό του τμήματος «Ν» της Hyundai

ΝΕΑ

Σύνταξη για το αφεντικό του τμήματος «Ν» της Hyundai

ΝΕΑ

Ο επικεφαλής του τμήματος «Ν» της Hyundai, ο άνθρωπος στον οποίο χρωστούν όλοι οι ptetrolheads τα εξαιρετικά hot hatch της εταιρείας, έχει συμπληρώσει τα ένσημά του και αποσύρεται από την πρώτη γραμμή.

Advertisement
Advertisement

Ο Biermann που έχει μακρά προϋπηρεσία στο M Division της BMW, προέβη στην ανακοίνωση αυτή, συμπληρώνοντας πως θα παραμείνει ως σύμβουλος της Hyundai.

Ο Albert Biermann, είναι το κεντρικό πρόσωπο- «κλειδί» για την καλή εικόνα των σπορ εκδόσεων των μοντέλων της Hyundai και τώρα πρόκειται να αποσυρθεί από τον ρόλο του ως Προέδρου και Επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης του Ομίλου. Ωστόσο, θα συνεχίσει να εργάζεται για την εταιρεία με μειωμένες, συμβουλευτικές, αρμοδιότητες.

Advertisement
Advertisement

Ως Εκτελεστικός Τεχνικός Σύμβουλος, ο Biermann θα συμβουλεύει τον Όμιλο Hyundai για την εξέλιξη νέων προϊόντων και μελλοντικών τεχνολογιών. Με την έδρα του να είναι πλέον στην Ευρώπη (μέχρι τώρα ήταν στην Κορέα), η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι η τεχνογνωσία του στελέχους θα συμβάλει στην ανάπτυξη της αστικής εναέριας κινητικότητας, της ρομποτικής και των κυψελών καυσίμου υδρογόνου.

Θυμίζουμε πως ο Biermann είχε μετακινηθεί στη Hyundai το 2015, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στο χώρο της αυτοκίνησης, μια και αυτό συνέβη μετά από 31 ολόκληρα χρόνια στη BMW. Στη Γερμανική εταιρεία, είχε διατελέσει μεταξύ άλλων και επικεφαλής του M Division. Η αλλαγή ρόλου του Biermann, συνδέεται κατά πολλούς με τη διάθεση της Hyundai να αλλάξει χαρακτήρα και από αυτοκινητοβιομηχανία να μετατραπεί σε «πάροχος κινητικότητας»- αλλά αυτό είναι κάτι που θα δούμε αν ισχύει στο μέλλον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai MobED: Η μικρή πλατφόρμα κινητικότητας
Τα Hyundai Tucson και Ioniq 5 κατακτούν τη μεγάλη οθόνη (+video)
Δοκιμή: Hyundai i20 N

Advertisement

 

 

 

Advertisement