Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Συνεργασία Mercedes Master & Dynamic

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία Mercedes Master & Dynamic

Car Gadget

Συνεργασία Mercedes Master & Dynamic

Car Gadget

Η Mercedes ξεκίνησε μια νέα, ενδιαφέρουσα συνεργασία για να φέρει στους πελάτες της ένα νέο προϊόν με το όνομα της.

Advertisement
Advertisement

Η αυτοκινητοβιομηχανία δουλεύει με την Master & Dynamic για να δημιουργήσει μια συλλογή ακουστικών.

Η Mercedes-Benz, έχει εμπνεύσει μια μοναδική συλλογή αξεσουάρ ήχου που προβάλουν την αφοσίωση της μάρκας στη σύγχρονη πολυτέλεια και την τεχνολογία ακριβείας. Μαζί τους συνεργάζεται και η AMG.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα ακουστικών και αξεσουάρ  ήχου περιλαμβάνει επανασχεδιασμένα προϊόντα της Master & Dynamic κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας όπως μαγνήσιο, ανθρακονήματα, ανοδιωμένο αλουμίνιο και δέρμα. Όλα διαθέτουν κομψό σχεδιασμό και τα λογότυπα της Mercedes-Benz ή το έμβλημα της AMG.  Την γκάμα των προϊόντων αποτελούν δύο ασύρματα ακουστικά («ψείρες»), ένα με το λογότυπο της Mercedes-Benz και ένα με της AMG, δύο ασύρματα (over ear – κλειστού τύπου) ακουστικά, ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά gaming και μια ασύρματη βάση φόρτισης AMG. Όλα τα μοντέλα προσφέρουν άψογη ποιότητα ήχου και διαθέτουν δυνατότητες ακύρωσης θορύβου.

Τα ακουστικά με τη σήμανση Mercedes-Benz είναι κατασκευασμένα από κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν σχήμα ειδικά σχεδιασμένο για άνεση. Υποστηρίζουν ήχο υψηλής ανάλυσης και προσφέρουν έως και 12 ώρες αναπαραγωγής. Το μοντέλο AMG είναι ακουστικά από γυαλί Sapphire με θήκη από ίνες Kevlar και διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου. Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει τα ακουστικά MW08 Sport, το ασύρματο σύστημα φόρτισης διαθέτει βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας για καλύτερη απόδοση.

Advertisement

Τα ασύρματα gaming ακουστικά είναι κατασκευασμένα από μαγνήσιο και ίνες Kevlar, με το πλαίσιο τους να είναι από δέρμα και Alcantara. Προσφέρουν ήχο surround 7,1 και διάρκεια μπαταρίας έως και 22 ώρες. Τέλος, τα ακουστικά (over ear) είναι το ελαφρύτερο μοντέλο της M&D, κατασκευασμένο από ελαφρύ ανοδιωμένο αλουμίνιο και δέρμα στο πλαίσιο. Διαθέτουν 2 λειτουργίες τεχνολογίας Active Noise-Cancelling για την απόλυτη ακουστική εμπειρία.

Advertisement

Αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 2 Αυγούστου. Τα μοντέλα υπάρχουν στους καταλόγους και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Master & Dynamic, με τιμές που ξεκινούν από 316,5 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Νέα λειτουργία για τα ηχοσυστήματα της B&O
Πότε ένα αυτοκίνητο είναι ποιοτικό; Δείτε το βασικό κριτήριο!
«Big Brother» σε όλους τους δρόμους!

Advertisement