Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία instacar και Blueground

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία instacar και Blueground

ΝΕΑ

Συνεργασία instacar και Blueground

ΝΕΑ

Από τη συνεργασία του instacar με την Blueground προκύπτει μια νέα υπηρεσία για την Αθήνα.

Advertisement
Advertisement

Το instacar και η Blueground, δύο από τις πλέον δυναμικές ελληνικές startup, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη δημιουργία μιας αποκλειστικής υπηρεσίας για το σύνολο του πελατολογίου της Blueground στην Αθήνα.

Η Blueground ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο success story με την ανάπτυξή της σε 30 πόλεις παγκοσμίως. Στην Αθήνα διαθέτει σήμερα περισσότερα από 1.200 διαμερίσματα και πλέον οι  πελάτες της σε αυτά θα μπορούν να μισθώνουν/νοικιάζουν το instacar όχημα που επιθυμούν, με άμεση και δωρεάν παράδοση και χωρίς την καταβολή του ποσού έναρξης, το οποίο ισούται με ένα μίσθωμα κι επιστρέφεται ως δωρεάν 19ος μήνας με τη συμπλήρωση 18 μηνών μίσθωσης.

Το instacar δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του, μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας του, να αποκτήσουν, με leasing, σύγχρονα οχήματα από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες, εύκολα, γρήγορα και για όσο διάστημα επιθυμούν. Αυτό το μοντέλο ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων του instacar ταιριάζει ιδανικά με το πελατολόγιο της Blueground, το οποίο απαρτίζεται κυρίως από στελέχη εταιρειών που διαμένουν στην πόλη, για διάστημα ενός μήνα και πάνω.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία των δύο εταιρειών, σηματοδοτεί τη σύμπραξη δύο από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές startup, οι οποίες ακολουθούν παρόμοιο επιχειρηματικό μοντέλο.

Η Blueground, μέσα σε 10 χρόνια από τη δημιουργία της, διαχειρίζεται περισσότερα από 15.000 ακίνητα παγκοσμίως, εξυπηρετώντας περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες εταιρικούς πελάτες.

Το instacar, το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε την άντληση νέων κεφαλαίων ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ, συγκαταλέγεται σήμερα στις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, καταγράφοντας ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης που ξεπερνά το 100% ετησίως, με την πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα.

Advertisement

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε με ένα από τα θετικά παραδείγματα παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης, την Blueground. Η συνεργασία μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι έχουμε την ίδια λογική στην υπηρεσία μας και απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που επιλέγουν την ευελιξία και την κινητικότητα. Βρισκόμαστε σε μια παγκόσμια συγκυρία όπου ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιφέρει και τη συχνή αλλαγή στα δεδομένα της καθημερινότητάς μας. Με αυτή την ολοένα και αυξανόμενη τάση, ευέλικτες υπηρεσίες με exceptional customer service, όπως η Βlueground και το instacar, δίνουν λύση στις ανάγκες των καταναλωτών. Και για τους δύο, η έννοια της καινοτομίας είναι οδηγός μας. Καινοτομούμε μαζί, με τη συνεργασία μας, προσφέροντας μια συνδυασμένη υπηρεσία και εμπειρία στους πελάτες της Blueground στην Αθήνα», σημείωσε ο Αντώνης Σαμοθράκης, συνιδρυτής και CEO του instacar.

Advertisement

«Αναζητούμε συνεχώς υπηρεσίες  που θα κάνουν τη ζωή των πελατών μας ευκολότερη. Έτσι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να νοικιάσουν υψηλής ποιότητας οχήματα με ευέλικτους όρους για όσο διάστημα διαμένουν στα διαμερίσματά μας. Το μοντέλο του instacar είναι η ιδανική λύση για τους ενοικιαστές των διαμερισμάτων μας στην Αθήνα», υπογράμμισε η Πένυ Παπακωνσταντίνου, συνιδρύτρια & Γενική Διευθύντρια της Blueground Αθήνας.

Το καινοτόμο μοντέλο του instacar.

Οι χρήστες του instacar, καταβάλλοντας μία μηνιαία συνδρομή και χωρίς τις υψηλές προκαταβολές του παραδοσιακού leasing, μπορούν να αποκτήσουν καινούργια αυτοκίνητα ή και σαν καινούργια από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες, εύκολα, γρήγορα και για όσο διάστημα επιθυμούν. Με τη συνδρομή του στο instacar, ο χρήστης απαλλάσσεσαι από όλα τα έξοδα χρήσης του αυτοκινήτου (όπως τέλη κυκλοφορίας, service, αλλαγή ελαστικών), έχει κάλυψη μικτής ασφάλειας, μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιστρέψει ή να αγοράσει το όχημα, ενώ έχει τη δυνατότητα να το αντικαταστήσει και με άλλο όχημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, σε περίπτωση που αλλάξουν οι μεταφορικές ανάγκες του. Η υπηρεσία του instacar είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και παρέχεται οnline μέσα από τέσσερα απλά βήματα αυτόματης προσφοράς, ενώ η συνδρομητική υπηρεσία μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή από τον χρήστη.

Advertisement

Σχετικά με την Blueground

Η Blueground είναι μία scale-up εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς στον χώρο του real estate και της τεχνολογίας (PropTech). Με έδρα τη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 12.000 επιλεγμένων διαμερισμάτων υψηλής ποιότητας σε 30 πόλεις σε όλο τον κόσμο, τα οποία διατίθενται για μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι και μερικά χρόνια. Μέσω της εφαρμογής πελατών (guest app) παρέχει 24ωρη υποστήριξη καθώς και πρόσβαση σε καθημερινές υπηρεσίες, όπως καθαρισμό διαμερισμάτων και παράδοση ειδών παντοπωλείου. Η Blueground στοχεύει να έχει διεθνή παρουσία σε 50 πόλεις έως το 2025.

Το 2022, η Blueground ανακοίνωσε την εξαγορά της βραζιλιάνικης PropTech εταιρείας Tabas, επιταχύνοντας την ανάπτυξή της στη Λατινική Αμερική. Το 2023, η Blueground εξαγόρασε την Travelers Haven –τον κορυφαίο πάροχο on demand διαμερισμάτων- επιτρέποντας στη Blueground να προσφέρει στους εταιρικούς πελάτες της διαμερίσματα on demand σε περισσότερες από 20.000 πόλεις στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
instacar: Αλλάζει τους κανόνες του leasing
Το instacar κοντά σε όλους!
instacar: Πάντα ένα βήμα μπροστά