Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: Πάντα ένα βήμα μπροστά

Ελλάδα 21:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

instacar: Πάντα ένα βήμα μπροστά

ΝΕΑ

instacar: Πάντα ένα βήμα μπροστά

ΝΕΑ

Το instacar απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του κοινού και συνεχώς εξελίσσεται στους τομείς που αφορούν την κινητικότητα και την εκμίσθωση οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο δυνατά «εργαλεία» που έχει κανείς πλέον στη διάθεσή του είναι οι αξιολογήσεις των ίδιων των καταναλωτών στα μεγάλα διαδικτυακά μέσα. Για παράδειγμα, πόσες φορές δεν έχετε συμβουλευτεί το Google Reviews για κάτι που θέλετε να αγοράσετε ή για κάποια υπηρεσία που σκοπεύετε να αποκτήσετε και τελικά σας έχει πείσει ή σας έχει αποτρέψει στο να προχωρήσετε;

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ο κόσμος έχει την πιο σωστή οπτική για κάποια εταιρεία, για κάποια υπηρεσία ή για κάποιο προϊόν και στην περίπτωση του instacar η κορυφαία αξιολόγηση από το κοινό στον τομέα της μίσθωσης οχημάτων (4,8, άριστα δηλαδή, στη Google) έρχεται απλά να επιβεβαιώσει τις premium υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Το instacar έχει να επιδείξει αρκετές πρωτιές στο ενεργητικό του και σίγουρα μια από εκείνες που ξεχωρίζουν είναι το ευέλικτο leasing που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2019. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι εύκολη και πολύ φιλική στον πελάτη ο οποίος θέλει μια άμεση λύση στην μετακίνησή του χωρίς άγχος, δεσμεύσεις, κρυφές χρεώσεις και κυρίως χωρίς προκαταβολές. (Leasing χωρίς προκαταβολή)

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει online ένα από τα αυτοκίνητα της γκάμας του instacar και σε διάστημα 2 με 10 ημερών να το έχει στη διάθεσή του. Η εταιρεία αναλαμβάνει να παραδώσει το όχημα με κάθε παροχή που επιλέξει ο πελάτης όπως μεικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας και πολλά ακόμα, χωρίς προκαταβολή, αρκεί να υπάρχει το instastart.

Τι είναι το instastart; Είναι ένα ποσό εγγραφής 270 ευρώ που διαρκεί για πάντα και ένα μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο σε περίπτωση που μείνεις πιστός στην εταιρεία για 18 μήνες, σου επιστρέφεται υπό τη μορφή δωρεάν μισθώματος ή συνυπολογίζεται στην αξία του οχήματος αν αποφασίσεις να το εξαγοράσεις.

Advertisement

Ακόμα ένα σημείο στο οποίο το instacar ξεχωρίζει είναι η ευελιξία με την οποία προσεγγίζει την νέα εποχή του leasing. Ο πελάτης είναι σε θέση να επιστρέψει, να αλλάξει ή ακόμα και να αγοράσει το αυτοκίνητο που έχει στα χέρια του χωρίς περιορισμούς αρκεί να ειδοποιήσει τους ανθρώπους της εταιρείας έναν μήνα πριν. Θυμίζουμε ότι η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης είναι ο ένας μήνας.

Advertisement

Αξιοσημείωτη είναι η επέκταση του instacar προς τη νέα εποχή μικροκινητηκότητας μέσω των e-scooter και e-bikes. Όλο και περισσότερος κόσμος, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις, επιλέγει εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης και τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα ηλεκτρικά scooter είναι εξαιρετικά ευέλικτα, φιλικά και οικονομικά οχήματα στην καθημερινότητα.

Το instacar έχει δημιουργήσει μια σημαντική γκάμα από e-bikes με ποιοτικά ποδήλατα κορυφαίων κατασκευαστών όπως η Giant, η Lacros, η Moustache, ενώ διαθέτει και ποιοτικά ηλεκτρικά scooter της Niu, της Seat και της Segway. Ο πελάτης πλέον έχει μια ακόμα λύση στις αστικές μετακινήσεις χάρη στο ευέλικτο leasing σε e-bikes και e-scooters του instacar.

Advertisement

Παράλληλα με την επέκταση στα ευέλικτα οχήματα μικροκινητικότητας, το instacar έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία μιας εφαρμογής mobility στην Ελλάδα η οποία θα παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για κάθε όχημα ανεξάρτητα αν κάποιος το έχει προμηθευτεί από το instacar.

Τα νούμερα δεν κάνουν ποτέ λάθος και το instacar αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια ότι έχει ηγετικό ρόλο στον τομέα της εκμίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το 2019 μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει εκθετική αύξηση πωλήσεων παρουσιάζοντας διαρκή οικονομική ανάπτυξη. Επόμενος στόχος είναι η επέκταση σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ένας στόχος που θα υλοποιηθεί το 2024.

Ακολουθήστε το instacar στο TikTok για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της εταιρείας

Τι είναι το Instacar leasing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Instacar: Το τέλος του παραδοσιακού leasing!
Το leasing ήταν παλιά… τώρα υπάρχει η instacar!
Mobility 2022: Instacar