Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: Αλλάζει τους κανόνες του leasing

Ελλάδα 21:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

instacar: Αλλάζει τους κανόνες του leasing

ΝΕΑ

instacar: Αλλάζει τους κανόνες του leasing

ΝΕΑ

Το instacar σπάει το κατεστημένο της γραφειοκρατίας και προσφέρει ανώτερη ποιότητα και ταχύτητα εξυπηρέτησης στον τομέα του leasing.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατη έρευνα που αφορούσε τα social media και τους influencers αποκάλυψε ότι η πρώτη κίνηση του σύγχρονου καταναλωτή όταν θελήσει να προχωρήσει σε μια αγορά υπηρεσίας ή αντικειμένου είναι να συμβουλευτεί το rating των Google Reviews. Οι εταιρείες λοιπόν με υψηλή βαθμολογία απολαμβάνουν, όχι τυχαία, την εύνοια του αγοραστικού κοινού καθώς έχουν αξιολογηθεί από τον πιο αυστηρό κριτή που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον καταναλωτή.

Στο τομέα του leasing η εταιρεία που απολαμβάνει κορυφαίο θέση στα Google Reviews με 4,8 αστέρια, είναι το instacar. Εκτός λοιπόν από την δεδομένη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το instacar, φαίνεται πως και το κοινό έχει αναγνωρίσει αυτήν την πρωτοπόρο εταιρεία με τις ευέλικτες και καινοτόμες υπηρεσίες.

Advertisement
Advertisement

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα σημεία που κάνουν το instacar να ξεχωρίζει είναι η ευκολία με την οποία μπορεί κανείς να ολοκληρώσει τη διαδικασία εκμίσθωσης online ή τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της αρχικής διαδικασίας, ο ενδιαφερόμενος επιλέγει ένα από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα (καινούρια και μεταχειρισμένα) του τεράστιου στόλου της εταιρείας και είναι έτοιμος να απολαύσει τα οφέλη του leasing του instacar, χωρίς την κουραστική γραφειοκρατία, χωρίς προκαταβολή και την εμπλοκή τραπεζών.

Σε 2-10 ημέρες και αφού έχει καταβάλει το instastart και το πρώτο μίσθωμα, ο πελάτης έχει στα χέρια του το αυτοκίνητο που ζήτησε. Από εκεί και έπειτα το μόνο που τον απασχολεί είναι το καύσιμο καθώς όλα τα υπόλοιπα (ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, οδική βοήθεια, αλλαγή ελαστικών κ.α.) τα αναλαμβάνει το instacar. Παράλληλα, απολαμβάνει κορυφαία ευελιξία καθώς το instacar δίνει τη δυνατότητα αλλαγής, επιστροφής ή ακόμα και εξαγοράς του οχήματος που έχει επιλεγεί όποτε θελήσει και χωρίς περιορισμούς.

Advertisement

Ζούμε στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και το instacar δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει στους πελάτες τις οικονομικούς και εναλλακτικούς τρόπους μικρομετακίνησης στον αστικό ιστό. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το τμήμα instabikes το οποίο περιλαμβάνει ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια και ηλεκτρικά scooter. Με χαμηλό κόστος εκμίσθωσης και την ποιότητα υπηρεσιών του instacar ο χρήστης βρίσκει μια βιώσιμη λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις του αναβαθμίζοντας παράλληλα και το lifestyle του.

Advertisement

Η ραγδαία ανάπτυξη των υπηρεσιών εκμίσθωσης στη χώρα μας είναι γεγονός. Παράλληλα όμως έχουν αυξηθεί και οι απαιτήσεις των πελατών οι οποίοι θέλουν ευελιξία, ποιότητα και πρακτικότητα. Το instacar καθημερινά ανεβάζει τον πήχη των υπηρεσιών της προσθέτοντας καινοτόμες υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή του πελάτη πολύ πιο εύκολη.

Advertisement

Πως να αποκτήσετε instacar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
#instacarδια: Ένα μήνυμα αγάπης από το instacar!
Mobility 2022: Instacar
instacar: Πάντα ένα βήμα μπροστά