Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σας αρέσει έτσι το Tesla Model Y;

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σας αρέσει έτσι το Tesla Model Y;

ΝΕΑ

Σας αρέσει έτσι το Tesla Model Y;

ΝΕΑ

Η αμερικανική κουλτούρα μπορεί να δεχτεί ευκολότερα κάποια αξεσουάρ στα αυτοκίνητα, όπως αυτά της εταιρείας Unplugged Performance για το Tesla Model Y.

Advertisement
Advertisement

To Model Y της Tesla είναι ένα crossover μοντέλο το οποίο, πλέον, έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε ως ένα αισθητικά αποδεκτό σύνολο. Ίσως στην αρχή να μας φαινόταν παράξενο -βάσει αυτών που γνωρίζαμε ως την παρουσίασή του.

Οι εταιρείες after market προϊόντων σχετικά με την αυτοκίνηση δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να διαμορφώσουν το όχημά τους βάσει του γούστου τους. Και ως γνωστόν, αυτό είναι… «άπειρο».

Η Unplugged Performance είναι μια αμερικανική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια (2013) με σκοπό να ειδικευτεί στη δημιουργία εξοπλισμού και αξεσουάρ και τη βελτίωση των επιδόσεων για τα αυτοκίνητα της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, δημιούργησε τροχούς τους οποίους ονόμασε UP-03 Beadlock από την ομώνυμη τεχνολογία (σημ.: beadlock) που εφαρμόζεται στον συγκεκριμένο τύπο ζαντών.

Χάρη σε αυτούς, ο ιδιοκτήτης του Model Y μπορεί να τοποθετήσει ελαστικά που επιτρέπουν καλύτερη πρόσφυση σε μαλακό έδαφος ή σε επιφάνεια με χαμηλότερο συντελεστή τριβής, βελτιώνοντας την ικανότητα του αυτοκινήτου στην εκτός δρόμου κίνηση (θυμίζουμε ότι το μοντέλο έχει δύο ηλεκτροκινητήρες).

Advertisement

Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η Unplugged Performance, οι τροχοί είναι από σφυρήλατο αλουμίνιο και το κόστος τους στις ΗΠΑ είναι τουλάχιστον 1.123,75 δολάρια έκαστος (περίπου 1.068 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Tesla ανανεώνει και το Model Y
Απίστευτο το πως η GM υποτίμησε την Tesla (+video)
To Tesla Model Y απειλεί την Toyota

Advertisement