Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο το πως η GM υποτίμησε την Tesla (+video)

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο το πως η GM υποτίμησε την Tesla (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο το πως η GM υποτίμησε την Tesla (+video)

ΝΕΑ

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Nikola υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο της GM από το 2009 έως το 2016.

Advertisement
Advertisement

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Nikola Motor Company (εταιρεία που επενδύει στην εξέλιξη ηλεκτρικών φορτηγών), Steve Girsky, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, κάνει έναν εντυπωσιακό παραλληλισμό με το πώς η GM υποτίμησε κάποτε την Tesla.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Q&A, τόνισε ότι η Tesla θεωρούνταν συχνά ως «απλώς ένα σωρό μηχανικοί που έπαιζαν με μπαταρίες φορητών υπολογιστών» στο παρελθόν. Ο Girsky πιστεύει ότι ο Nikola διαθέτει πλέον ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του, θυμίζοντας την υποτιμημένη θέση που κατείχε η Tesla, στα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της.

Ο Girsky υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο της GM από το 2009 έως το 2016. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Nikola, σημειώνει ότι υπάρχει μια «μολυσματική» ενέργεια μέσα στον οργανισμό. Αποδίδει μεγάλο μέρος αυτού του ενθουσιασμού στην ακλόνητη στάση της ομάδας «μην εγκαταλείπετε ποτέ».

Advertisement
Advertisement

Ο Girsky πιστεύει ότι αυτό το ίδιο πνεύμα είναι αυτό που ενδυνάμωσε την Tesla να εδραιώσει τη σημαντική θέση που κατέχει σήμερα.

Αναλογιζόμενος τη θητεία του στην GM, ο Girsky σχολίασε: «Ρώτησα για την Tesla και μου είπαν ότι ήταν απλώς ένα σωρό μηχανικοί που έπαιζαν με μπαταρίες φορητών υπολογιστών… Αυτή ήταν η συμβατική σοφία εκείνη την εποχή, και ξέρουμε πώς αποδείχθηκε… Ο Tesla κέρδισε ένα προβάδισμα 10 ετών σε ολόκληρο τον κλάδο». Ο Girsky αντιλαμβάνεται ότι ο Nikola έχει αυτή τη στιγμή παρόμοια ευκαιρία να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
XEV: Στην Mobility 2023 το νέο YOYO
H Alfa Romeo 33 Stradale δεν θα μείνει μόνη
Θυμηθείτε το όνομα: Aurobay