Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σαν τρελό… πυροσβεστικό (+video)

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σαν τρελό… πυροσβεστικό (+video)

ΝΕΑ

Σαν τρελό… πυροσβεστικό (+video)

ΝΕΑ

Πυροσβεστικό φορτηγό γλιστράει σε παγωμένο δρόμο και καταλήγει σε αυλή σπιτιού.

Advertisement
Advertisement

Οι παγωμένοι δρόμοι αποτελούν παγίδα για όλους και κυρίως για τα αυτοκίνητα. Πόσες φορές δεν έχουμε πετύχει μικρά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλαπλά οχήματα να γλιστράνε σε έναν ανηφορικό δρόμο και να καταλήγουν το ένα πάνω στο άλλο κινούμενα προς την αντίθεση κατεύθυνση.

Κάτι ανάλογο συνέβη στο Μισούρι των ΗΠΑ, αλλά αυτήν τη φορά θύμα έπεσε ένα μεγάλο πυροσβεστικό φορτηγό. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Rock County Fire Protection District έλαβε μια κλίση για ένα ατύχημα αυτοκινήτου το οποίο είχε πέσει πάνω σε έναν πυροσβεστικό κρουνό. Η υπηρεσία έστειλε λοιπόν ένα όχημα προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχε ανάγκη για απεγκλωβισμό και παράλληλα να δει αν έχει γίνει ζημιά στον κρουνό.

Advertisement
Advertisement

Οι καιρικές συνθήκες ωστόσο εκείνη την ημέρα στην περιοχή ήταν πολύ κακές και το ψύχος είχε παγώσει τα πάντα. Σε έναν ανηφορικό δρόμο το πυροσβεστικό όχημα βρέθηκε αντιμέτωπο με πάγο με αποτέλεσμα να χάσει την πρόσφυσή του. Το βαρύ όχημα άρχισε να κινείται προς τα πίσω και σε κάποια φάση η πορεία του φάνηκε ανεξέλεγκτη.

Μετά από μια ολόκληρη στροφή γύρω από τον εαυτό του, το πυροσβεστικό όχημα σταμάτησε στην αυλή ενός σπιτιού. Στη διάρκεια της ανεξέλεγκτης πορείας του χτύπησε το πίσω μέρος ενός Chevrolet Cruze, ευτυχώς όμως κανείς δεν τραυματίστηκε από το αυτοκίνητο και το πυροσβεστικό όχημα. Πριν από αυτό το ατύχημα είχε προηγηθεί ακόμα ένα παρόμοιο ατύχημα αυτήν τη φορά με ένα φορτηγό ρίψης άλατος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας
Προχωρά ο διαγωνισμός για την επέκταση της Ιόνιας Οδού
Η Kubota φέρνει το μέλλον των τρακτέρ (+video)

Advertisement