Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault OpenR: Η επόμενη γενιά infotainment (+video)

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault OpenR: Η επόμενη γενιά infotainment (+video)

ΝΕΑ

Renault OpenR: Η επόμενη γενιά infotainment (+video)

ΝΕΑ

Η τεράστια οθόνη OpenR είναι η επόμενη σελίδα στα συστήματα infotainment της Renault.

Advertisement
Advertisement

Η οθόνη OpenR της Renault, την οποία συναντάμε στο ολοκαίνουργιο Megane E-TECH Electric, είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια τεχνολογικά από τη γαλλική φίρμα.

Το τεράστιο γυάλινο πάνελ εναρμονίζεται πλήρως με τις γραμμές του cockpit και το λογισμικό που «τρέχει» είναι το γνώριμο σε όλους Android της Google. Φυσικά, υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές του ανοιχτού λογισμικού και η χρήση είναι τόσο εύκολη, όπως είναι σε ένα smartphone τελευταίας γενιάς.

Η Renault ανέπτυξε αυτή την ηλεκτρονική κατασκευή εκσυγχρονίζοντας όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, την ψυχαγωγία και να βελτιώσει ακόμα περισσότερη άνετη χρήση τους. Η οθόνη αποτελείται από δύο διαφορετικά τμήματα και σχηματίζουν το αγγλικό γράμμα L, με συνολική επιφάνεια να καταλαμβάνουν 774 τετραγωνικά εκατοστά. Πιο κατανοητά για εμάς είναι πως η οριζόντια οθόνη είναι 12,3 ιντσών και η κάθετη να είναι 12 ίντσες.

Advertisement
Advertisement

Το OpenR βρίσκει… πρόσφορο έδαφος για πρώτη φορά στο ηλεκτρικό Megane και σε μία premium καμπίνα.

Παρόλο που οι περισσότεροι κατασκευαστές θέλουν το infotainment τους να είναι πλήρως ψηφιακό, η Renault διατηρεί φυσικά κουμπιά μιας και σύμφωνα με τους ιθύνοντες αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν επαφή με φυσικούς διακόπτες.

Περισσότερα για το νέο Renault Megane E-TECH Electric βρείτε εδώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο «κόμβος» της Renault
Δοκιμή: Renault Clio E-Tech
Renault E-Ways: Η ηλεκτροκίνηση γίνεται δημοφιλής

Advertisement