Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ στο Ring για τα 20 Χρόνια του VW Golf R (+video)

Ελλάδα 13:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ στο Ring για τα 20 Χρόνια του VW Golf R (+video)

ΝΕΑ

Ρεκόρ στο Ring για τα 20 Χρόνια του VW Golf R (+video)

ΝΕΑ

Η ειδική έκδοση Golf R «20 Years» έκανε το νέο ρεκόρ της κατηγορίας και δίνει στη Volkswagen έναν ακόμα λόγο για να κοστολογεί το μοντέλο πιο ακριβά.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Golf R «20 Years» δεν είναι μόνο ένα επετειακό όχημα με τετρακίνηση, πακέτο R-Performance και R-Performance Torque Vectoring.

Είναι ταυτόχρονα και επίσημα πλέον, ο «βασιλιάς» της κατηγορίας στην «Πράσινη Κόλαση»- όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται η πίστα του Nurburgring. Μάλιστα, η εταιρεία σημειώνει πως το νέο Golf R είναι κατά τουλάχιστον τέσσερα δευτερόλεπτα ταχύτερο σε σχέση με το προηγούμενο. Ο χρόνος του νέου, είναι 7:47.31 και είναι ο ταχύτερος που έχει γίνει από αυτοκίνητο της κατηγορίας στην πίστα των 20.832 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Το περιορισμένης έκδοσης Golf R έρχεται με απόδοση ισχύος 333 ίππων, καλύτερη αεροδυναμική και χρόνο επιτάχυνσης από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, μόλις 4,6 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα είναι 270 χλμ./ώρα και το Driving Dynamics Manager που έχει ενσωματωμένο στο λογισμικό ελέγχου των δυναμικών χαρακτηριστικών του, επιτρέπει στον οδηγό να αισθάνεται ασφαλής σε κάθε απαιτητικό περιβάλλον- όπως είναι αυτό μιας πίστας που στην προκειμένη περίπτωση, είναι και η πλέον απαιτητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
VW Golf R με κατεστραμμένη οροφή κυκλοφορεί κανονικά
Δοκιμή: VW Golf GTE
Ξεπούλησε το Volkswagen ID. Buzz στην Ευρώπη