Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

VW Golf R με κατεστραμμένη οροφή κυκλοφορεί κανονικά

Ελλάδα 14:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

VW Golf R με κατεστραμμένη οροφή κυκλοφορεί κανονικά

ΝΕΑ

VW Golf R με κατεστραμμένη οροφή κυκλοφορεί κανονικά

ΝΕΑ

Όταν νομίζετε ότι έχετε δει τα πάντα, έρχεται κάτι (συνήθως από το διαδίκτυο) για να μας υπενθυμίσει ότι η ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Advertisement
Advertisement

Μάλλον αυτός ο Ισπανός οδηγός ήθελε πολύ ένα VW Golf R και βρήκε την… ευκαιρία.

Βλέποντας το video από το «vwgolfmkseries» φανταστήκαμε την αγγελία: «Πωλείται Golf R MK7 με μία… μεγάλη γρατζουνιά στην οροφή. Τιμή συζητήσιμη

Δεν γνωρίζουμε αν η επισκευή αυτού του χτυπήματος είναι ασφαλής (σίγουρα γίνεται), αλλά γνωρίζουμε πως αυτό το Golf R είχε «ζήσει» καλύτερες μέρες. Είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι συνέβη στο hot hatch, αλλά γιατί ο ιδιοκτήτης του κυκλοφορεί με ένα τόσο επικίνδυνο αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η δομική κατασκευή έχει σχεδόν χαθεί και η ορατότητα πίσω εμποδίζεται σε μεγάλο βαθμό από την κατεστραμμένη οροφή. Πάντως το κάτω μέρος του αυτοκινήτου είναι φαινομενικά ανέπαφο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στους δρόμους της Βαρκελώνης στην Ισπανία και κάποιος αποφάσισε να απαθανατίσει το περίεργο Golf R.

Πάντως η επισκευή του VW Golf θα κοστίσει πολλά. Υποθέτουμε ότι κάποιοι από τους αερόσακους άνοιξαν όταν η οροφή έγινε ξαφνικά ένα μεγάλο κομμάτι από μεταλλικό origami. Ας ελπίσουμε ότι το Golf R σώζεται, αν και ανησυχούμε για τη δομική ακαμψία του αμαξώματος μετά από μια βίαιη σύγκρουση.

Από τα σενάρια που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως: Ένα δέντρο ή κάποιο αντικείμενο έπεσε στην οροφή του αυτοκινήτου. Λιγότερο πιθανό είναι ότι το Golf έπεσε από γέφυρα ή φορτηγό μεταφοράς και κατέληξε ανάποδα. Tο αυτοκίνητο κυκλοφορούσε στο Vic της Καταλονίας και φαίνεται να είναι το facelifted Golf R Mk7.5, αν κρίνουμε από τα γραφικά των πίσω LED.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Volkswagenmk (@vwgolfmkseries)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η VW αναβαθμίζει τα plug-in υβριδικά της
Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα μοντέλα στην Ευρώπη
VW Golf GTI: Πιο πλατύ δεν γίνεται