Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ανάβαση Δημητσάνας: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των τραυματιών

Ελλάδα 21:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάβαση Δημητσάνας: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των τραυματιών

ΑΓΩΝΕΣ

Ανάβαση Δημητσάνας: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των τραυματιών

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για  τους πέντε τραυματίες (εκ των οποίων τρία ανήλικα παιδιά), από το διπλό ατύχημα στην Ανάβαση Δημητσάνας.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι τραυματίες του (όπως εξελίχθηκε) επεισοδιακού Ράλι Δημητσάνας, αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Υγείας, διακομίσθηκαν για περαιτέρω έλεγχο και περίθαλψη, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Τα τρία ανήλικα παιδιά, τραυματίστηκαν, όταν στη στροφή του Ζυγοβιστίου, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο έχασε τον τροχό και έπεσε στην εξέδρα των θεατών. Τα δύο εξ’ αυτών φέρουν εκδορές και θλαστικά τραύματα, ενώ πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί το τρίτο παιδί, που έχει υποστεί κάταγμα στην κνήμη. Δεν υπάρχει, πάντως, κανένας κίνδυνος και καμία ανησυχία για την κατάστασή τους και αυτό είναι το σημαντικό.

Στο δεύτερο ατύχημα της επεισοδιακής ανάβασης, τραυματίστηκε ένας 68χρονος φωτορεπόρτερ, αλλά και ο οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου, που έχασε τον έλεγχο. Ο φωτορεπόρτερ διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, για γενικό έλεγχο, έχοντας τραύματα στον αυχένα και το κεφάλι, χωρίς -ευτυχώς- να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Ο οδηγός δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και του τοποθετήθηκαν ράμματα, από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας της Δημητσάνας.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, μετά από το διπλό ατύχημα, που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία, η 22η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου, διακόπηκε οριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πάτρα: Τέσσερις συλλήψεις για την κατάρρευση της γέφυρας
Ανατροπή νταλίκας στην Εγνατία, τραυματίας ο οδηγός
Ράλι Δημητσάνας: Ατύχημα με τραυματίες παιδιά (+video)