Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόβλημα με τη Mercedes-AMG G63 4×4²

Ελλάδα 23:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόβλημα με τη Mercedes-AMG G63 4×4²

ΝΕΑ

Πρόβλημα με τη Mercedes-AMG G63 4×4²

ΝΕΑ

Λόγω προβλήματος εκδόθηκε οδηγία για ακινητοποίηση του αυτοκινήτου και προφανώς θα ακολουθήσει ανάκληση για όσες Mercedes-AMG G63 4×4² έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Καθώς η σοβαρότητα της κατάστασης που μπορεί να προκύψει δεν μπορεί να υπολογιστεί, σε πρώτη φάση η Mercedes-AMG καλεί τους πελάτες της να μην οδηγούν το αυτοκίνητο.

Η Mercedes-AMG G63 4×4² είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό, την πολυτέλεια και τις ασυναγώνιστες εκτός δρόμου δυνατότητες. Από τα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν μέσα στο 2022, προκύπτει όμως ένα πρόβλημα που θα οδηγήσει τη Mercedes σε ανάκληση για να προχωρήσει σε επιδιόρθωση ενός προβλήματος που έχει να κάνει με το «καβούκι» του πίσω διαφορικού.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια νέα έκθεση της NHTSA, τα Mercedes-AMG G63 4×4² διαθέτουν «αδύναμο» περίβλημα διαφορικού στον πίσω άξονα, το οποίο μπορεί να σπάσει και να δημιουργήσει πρόβλημα, είτε με τη διαρροή του λιπαντικού, είτε με το ακαριαίο μπλοκάρισμα των τροχών που σε περίπτωση που το αυτοκίνητο κινείται με αυξημένη ταχύτητα, θα οδηγήσει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Το πρόβλημα αυτό αφορά 278 αυτοκίνητα και έχει ενδιαφέρον το ότι η Mercedes-AMG δεν γνωρίζει ακριβώς πως φτάνει η διαδικασία της παραγωγής στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Αναγνωρίζοντας όμως την αυξημένη επικινδυνότητα που μπορεί δυνητικά να έχει η περίπτωση της αστοχίας, ζητά από τους ιδιοκτήτες να σταματήσουν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους και να τα μεταφέρουν με πλατφόρμα στην πλησιέστερη αντιπροσωπεία για τα περαιτέρω.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mercedes GLE Coupe ετοιμάζεται
H Bertone GB110 χρησιμοποιεί καύσιμα από… σκουπίδια!
Σε ποια παλαιά Ταξί και γιατί δόθηκε παράταση «ζωής»

Advertisement