Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς πώληση το… «χειροποίητα διπλοκάμπινο» Chevrolet C20

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προς πώληση το… «χειροποίητα διπλοκάμπινο» Chevrolet C20

ΝΕΑ

Προς πώληση το… «χειροποίητα διπλοκάμπινο» Chevrolet C20

ΝΕΑ

Αν σας φαίνεται περίεργο το συγκεκριμένο «διπλοκάμπινο», είναι κατά πάσα πιθανότητα επειδή είναι πραγματικά περίεργο. Πρόκειται για μια after market δουλειά «εποχής» για όσους έπαιρναν το Chevrolet C20 αλλά κατόπιν ήθελαν περισσότερο χώρο για επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Τη λύση έδινε η Scott-Bilt στην Οκλαχόμα, που με «χειρουργικές» επεμβάσεις, προσέθετε πάνω από ένα μέτρο στο μήκος του αυτοκινήτου, προσφέροντας και τρεις ακόμα θέσεις.

Στην ουσία και βάσει αυτού που φαίνεται δηλαδή, η S-B αναλάμβανε να «κολλήσει» μια ακόμα καμπίνα ανάμεσα στην υπάρχουσα και στην καρότσα του pick up της Chevrolet, χωρίς να μπαίνει στον κόπο να διαμορφώσει αλλιώς τις πόρτες για τους πίσω επιβάτες. Να πούμε πως το συγκεκριμένο ημιφορτηγό ξεκίνησε τη ζωή του ως κανονικό Chevrolet C20 εν έτη 1972. Η μετατροπή σύμφωνα με τα αρχεία του αυτοκινήτου, έγινε αμέσως μετά την πώλησή του, που σημαίνει πως η έξτρα καμπίνα έχει την ίδια ηλικία με το υπόλοιπο μοντέλο- οπότε και η φθορά του χρόνου είναι ομοιογενής.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά το υπόλοιπο εξωτερικό, ολόκληρο το φορτηγό ήταν βαμμένο πριν από επτά χρόνια και τα χρώμιά του φαίνονται σε καλή κατάσταση αλλά σε ορισμένες περιοχές του αμαξώματος διακρίνεται και κάμποση σκουριά. Κάτω από το καπό, το pick up έχει έναν κινητήρα V8 5.735 κ.εκ. ο οποίος χρειάζεται επισκευή σύμφωνα με τον πωλητή, μια και από την εξάτμιση βγαίνει γαλάζιος καπνός όταν ο κινητήρας λειτουργεί. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα αυτόματο τριών ταχυτήτων, για το οποίο ο πωλητής γράφει πως είναι σε καλή κατάσταση. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα πουληθεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Chevrolet αν και πολύ μικρή σημασία θα έχει, μια και εδώ βρέθηκε ξεκάθαρα λόγω του ότι είναι σαν να έχει βγει από το κρεβάτι του Προκρούστη.

Advertisement

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  
Διαβάστε ακόμα: