Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κέρδισε Corvette στη λοταρία και δεν μπορεί να την παραλάβει

Ελλάδα 5:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κέρδισε Corvette στη λοταρία και δεν μπορεί να την παραλάβει

ΝΕΑ

Κέρδισε Corvette στη λοταρία και δεν μπορεί να την παραλάβει

ΝΕΑ

Να είσαι ο μεγάλος τυχερός στο “ξυστό” και να αδυνατείς να παραλάβεις το μεγάλο έπαθλο. Ούτε… στον εχθρό σου.

Advertisement
Advertisement

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ένας άντρας από την Πολιτεία Τζώρτζια των ΉΠΑ, καθώς είχε όλη την τύχη με το μέρος του. Γρήγορα, ωστόσο, αυτή «γύρισε» μ’ αποτέλεσμα να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Όλα άρχισαν όταν ο Dennis Kahler αγόρασε μία κάρτα τύπου “ξυστό”, η οποία… κλήρωνε μία Chevrolet Corvette Stingray αξίας 107.000 δολαρίων (88.00 ευρώ) και ένα χρηματικό ποσό των 205.900 ευρώ (250.00 δολάρια).

Advertisement
Advertisement

Έκπληκτος και πανευτυχής ο τυχερός άνδρας διαπίστωσε πως ήταν ο νέος ιδιοκτήτης του εντυπωσιακού αυτοκινήτου, ενώ «τσέπωσε» και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Και αν το τελευταίο κατέστη εφικτό, η Corvette… αγνοείται. Διότι, όπως ενημερώθηκε από επίσημα χείλη, οι άνθρωποι της εταιρείας δεν έχουν καταφέρει να βρουν ένα αντίτυπο του μοντέλου, καθώς έχει γίνει Sold out.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες των ανθρώπων της Chevrolet, το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί. Ο λόγος έγκειται στην καθυστέρηση της παραγωγής νέων μοντέλων λόγω -αρχικά- της απεργιακής κινητοποίησης στα εργοστάσια της GM το 2019, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η πανδημία του κορωνοϊού.

Advertisement

Σημειώνεται πως μετά τη… ανάδειξή του σε μεγάλο τυχερό ο Kahler είχε ζητήσει μια Chevrolet Corvette Stingray, σε χρώμα Rapid Blue, η οποία κοστίζει 80.465 δολάρια. Πηγή τροφοδότησης συνιστά ένας V8 κινητήρας των 6,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 490 ps (6.400 σ.α.λ.) και 630 Nm ροπής.

Για κακή του τύχη, ωστόσο, δεν φαίνεται να την παραλαμβάνει σύντομα.

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Δικαίωση Newsauto: Καταργήθηκε το τσιπ σε φορτηγά και λεωφορεία!

Στη φάκα της ΕΛΑΣ συμμορία που έχει κλέψει εκατοντάδες αυτοκίνητα

Ελλάδα: Έως και 4.000 ευρώ πληρώνουν εταιρείες ΙΧ σε influencers