Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Tesla Model X με retro αισθητική μας έλειπε

Ελλάδα 10:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Tesla Model X με retro αισθητική μας έλειπε

ΝΕΑ

Ένα Tesla Model X με retro αισθητική μας έλειπε

ΝΕΑ

Η αισθητική των εκτός δρόμου μοντέλων της δεκαετίας του ’60, έχει πολύ πέραση τον τελευταίο καιρό και αυτό φαίνεται στο render που δείχνει πως θα μπορούσε να ήταν τότε, το Tesla Model X.

Advertisement
Advertisement

Είναι η απάντηση σε μια ερώτηση που λίγοι μπορούν να σκεφτούν και να θέσουν, ωστόσο επειδή έχει γίνει της μόδας η ενασχόληση με το παρελθόν της αυτοκίνησης, πολλές φορές προκύπτουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Όπως η συγκεκριμένη, που πρέπει να σας πούμε πως αρχικά, μας άφησε ασυγκίνητους. Στην πορεία όμως και αναλύοντας τις καλές προθέσεις του καλλιτέχνη των pixels που έφερε αυτό το αποτέλεσμα στο Chasing Cars– από όπου, όπως όλα δείχνουν, θα προκύψουν κι άλλες αντίστοιχες προτάσεις. Εδώ έχουμε μια περίπτωση που «παντρεύει» την τεχνολογία του Tesla Model X με τις χαρακτηριστικές πίσω πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω και την αισθητική του Inernational Scout, ενός από τα εμβληματικότερα αμερικάνικα εκτός δρόμου μοντέλα που στην εποχή του είχε προκαλέσει ένα μεγάλο κύμα αγάπης και έγινε πολύ δημοφιλές.

Advertisement
Advertisement

Το Model X, που για την Tesla είναι αντίστοιχα εμβληματικό ως SUV και κυκλοφόρησε το 2015, αποτέλεσε την ιδανική βάση για το δημιούργημα που έχουμε εδώ. Το «πάντρεμα» με τις γραμμές του Scout, όσο το βλέπουμε, τόσο περισσότερο μας αρέσει. Χώρια που μας προκαλεί να επιλέξουμε με τη φαντασία μας, αν θα το θέλαμε με την ηλεκτρική υπόσταση του σύγχρονου Tesla ή με το πατροπαράδοτο κτηνώδες V8, όπως δηλαδή θα κυκλοφορούσε τη δεκαετία του 1960 αν οι σχεδιαστές του είχαν τόσο πολύ «προχωρημένες» αντιλήψεις περί αισθητικής αλλά και τη δυνατότητα να εφαρμόζουν τεχνικές λύσεις με τις πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω- έστω και χειροκίνητα.

Δείτε ακόμα:

Ψήνεται” επιστροφή του International Scout;

Advertisement

H Tesla σταμάτησε την παραγωγή των Model S και Model X για 18 ημέρες

Jaguar: Ετοιμάζει η νέα J-Pace

Advertisement

 

 

 

Advertisement